16 Ağu 2022 #21 atlasA0 A Uzman Üye Katılım 28 Tem 2022 Mesajlar 189 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 3 Yaş 25 3 HİZMET YILI Net bir şekilde Asus kanka Hp dönemi kapandı o tarz bilgisayarlar oyun bilgisayarları çıkmaya başladığından beri vadesini doldurdu
Net bir şekilde Asus kanka Hp dönemi kapandı o tarz bilgisayarlar oyun bilgisayarları çıkmaya başladığından beri vadesini doldurdu
16 Ağu 2022 #22 eray555 E Onaylı Üye Katılım 23 Nis 2021 Mesajlar 57 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI kanka yaklaşıl 1 sene kadar asus tuf gaming kullandım gayet güzel pc kasma donma yapmıyor sonrasında daha iyi bir bilgisayara geçmek için deiştirdim sorunu yoksadece bi tık daha iyisi olsun istedigim için deiştirdim güzel bilgisayar tavsiye ederim
kanka yaklaşıl 1 sene kadar asus tuf gaming kullandım gayet güzel pc kasma donma yapmıyor sonrasında daha iyi bir bilgisayara geçmek için deiştirdim sorunu yoksadece bi tık daha iyisi olsun istedigim için deiştirdim güzel bilgisayar tavsiye ederim
16 Ağu 2022 #23 MeqanikPeynir M Üye Katılım 14 Ağu 2020 Mesajlar 41 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI bence Asusu tercih etmelisiniz hocam ben öyle yapardım şahsen. Asuslarda bi saglamlık seziyorum neden bilmem
bence Asusu tercih etmelisiniz hocam ben öyle yapardım şahsen. Asuslarda bi saglamlık seziyorum neden bilmem