HTC, akıllı telefon konusunda bir şeyler başarmış bir firmadır. Ben de bu yüzden HTC'nin U Play modelini tanıtmak, incelemek istedim.
Telefonumuz ekran bölümünde bizleri 5.2 inç Full HD IPS bir ekran karşılıyor. Ön ve arka tarafı cam olan telefonumuzun kasası ise metaldir.
Telefonumuz gücünü ise Helio P10 işlemcisinden alıyor. Ram ve depolama bölümüne geçersek bizleri 3GB Ram ve 32GB Dahili depolama karşılıyor. Telefonumuzun microSD kart desteği de bulunmaktadır. Telefonumuzun batarya bölümüne de burada değinmek istiyorum. Batarya bölümünde ise bizleri 2500 mAh bir batarya karşılıyor.
Telefonumuzun kamera bölümüne gelecek olursak, f/2.0 diyafram aralığına sahip 16 Megapiksel bir ana kamera bizleri karşılıyor. Ön kameraya gelecek olursak o da 16 Megapiksel olarak karşımıza çıkıyor.
HTC'nin kendi geliştirdiği HTC Sense, sesli asistanı da HTC U Play telefonumuzda kullanılacak. Bu telefonumuzda biyometrik sesli kilit açma özelliği de kullanılacaktır. 4 tane devamlı açık mikrofonları sayesinde komutunuz ile telefon açılabilecek.