Süper Üye
İşte aradığım adamHuawei adamdır lan.Ne iPhone kadar pahalı ne de tvde satılan telefonlar kadar ucuz.Üstelik çok kaliteli bir telefon arkadaşımda eski bir sürümü var (p9 lite) onu iPhoneye değişmem mesela o bile güzel.Hem cebinizi yakmıyor hem onlarda kazanıyor bence huawei alın.
16 milyara da gidim araba alın.
Kardeşim escobar kafası mı buApple Kimmiş Dostum ??? Xianomi ve Huawei İstese Apple yi devirebilirler. Apple 17 bin tl lik telefonları çıkarmaya devam etsin .
Kesinlikle kaliteli ama fiyat ve kur olayları biraz zorluyor alıcıyı gelecek zamanlarda düşmesini umuyorum.Aslında Apple kaliteli bir marka. Fakat cihaz fiyatları fazlası ile pahalı. Bence o kadar pahalı tutulmasına gerek yok.
Apple sadece bizim ülkemizdeki gibi vergi cehennemi olan ülkelerde böyle pahalı. Yani sadece bizim gibi olan ülkelerden müşteri kaybetse adamlar hiç etkilenmez boşa hayal kurmamak lazımApple pahalı satıyor böyle devam etsin yakında müşterilerini kaybedicek ayrıca apple e bin basan telefonlar var apple kral gibi gözüküyor ama aslında değil
Hatta son tantımda ilk satışa sunulacak ilk ülkeler listesinde ikinci listeye bile girmedik ve dediğiniz gibi adamların bizi kaybetmesi onlara işlemez hocam HaklısınApple sadece bizim ülkemizdeki gibi vergi cehennemi olan ülkelerde böyle pahalı. Yani sadece bizim gibi olan ülkelerden müşteri kaybetse adamlar hiç etkilenmez boşa hayal kurmamak lazım
O tarih asla unutulmaz hocam çoğu teknoloji devrimini Apple Computer İncBurda Apple'ye sallıyanlar olmuş işte onlar kim ki vs diye. Bir gidin telefonların, notebookların, mousenin tarihini araştırın sonra konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?