iPhone gibi olamaz bence ya. Kendini çok geliştirdi ama orası doğruHuwai gerçekten kendisini çok geliştirdi. İphone'ları yakalamak üzere. İleri nesiller huwai kullanacak gibi geliyor bana
tabiğki iphone gibi değil fakat huaweide kendini çok geliştirdi o açıdan bakınca iphone nin yanından geçemeziPhone gibi olamaz bence ya. Kendini çok geliştirdi ama orası doğru
Kesinlikle övülmeyi hak ediyor. Alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.Huawei hiç kullanmadım daha ama çok övülüyor . Gerçekten iyi mi sizce ? Ona göre ben de kullanacağım
biraz rahatsız edici bir görüntüsü var gibi ya belki kutu resminden öyle gözüküyordur. Ama farklı özgün bir tasarım olmuş.
Huawei, 23 Mart'ta gerçekleştireceği etkinlikte yeni kablosuz kulaklığını tanıtacak. Bu kulaklık, FreeBuds 5 olarak adlandırılacak ve Huawei P60 serisi akıllı telefonlar ve katlanabilir Mate X3 ile birlikte tanıtılacak. Etkinlik canlı olarak internet üzerinden yayınlanacak, bu sayede herkesin kolayca izleyebilmesi sağlanacak.
Huawei, görsel materyalleri paylaştığından beri FreeBuds 5'in tasarımını sıradışı bir su damlası şeklinde tanıtıyor. Bu yeni tasarım, kulaklıkların daha rahat bir şekilde kullanılmasını sağlayacak.
FreeBuds 5'in önceki neslindeki 14.3 mm'lik sürücülerin korunacağı ve küçük iyileştirmelerle birlikte gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca, birden fazla cihazla eşzamanlı bağlantı kurma özelliği ile donatılmış olacak.
Yüksek çözünürlüklü ses sertifikası ve şarj kutusu ile 28 saatin üzerinde pil ömrü gibi özelliklerin de yer alacağı kulaklık hakkında henüz pek fazla bilgi bulunmuyor. Tüm detayları önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek etkinlikte öğreneceğiz.
Evet kutuda biraz garip görünüyorbiraz rahatsız edici bir görüntüsü var gibi ya belki kutu resminden öyle gözüküyordur. Ama farklı özgün bir tasarım olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?