Girdim WhatsApp'ı kullanıyodum fakat sürekli aynı senaryo kapattıktan 5 10 dakika sonra uygulama ana ekrandan kayboluyor Ayarlar>Uygulamalar dan bakınca klonlanmış olan WhatsApp'ı görebiliyorum ama açamıyorum.Aynı anda 2 tane whatsapp açıp farklı numaralar ile girmeyemi çalışıyorsun ?
telefonda neyi beğenmedin acaba ve hangi model senin ki??huawei almayın bendede vardı evet sistematik olarak iyide yok ya kullanılmaz
Telefon benim telefonum şaka mısın ?Peki böyle bir şey yapmanın amacını sorabilirmiyim
Ayarlar'a gir arama yerine ikiz yaz çıkarsanada meraba huwaide ikiz özelliğini nasıl yapıyoruz acaba telefonu yeni aldım bi türlü yapamıyorum
Uygulamafake numarayı nerden buldun?
Fabrika ayarlarına dönersem telefon sıfırlanır farkında mısın?fabrika ayarlarına dön geri gelir
Fikrin yoksa cevaplama Rapor !!Bi fikrim yok dostum
Dediğini anlamadım ..nasıl klonlanıyor.klon no yu nerden buldun legalmi bu iş . fena iş değil ama legal değilse fena.
barkod okutup yapıcaksın dıye bılıyorum tanımlıycaksı tek telı dıgerıne bu kadar basituygulama ile mi kullanıyorsun metodu nasıl anlatabilirmisin banada lazım 2 telim war tek telden kontrol saglamıs olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?