Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
7 HİZMET YILI
:resim:

MemoryHackers.jpg

:yazı:

Merhabalar dostlarım. Huawei'nin 3 yıldır üstünde çalıştığı ve hala da geliştirdiği İFA 2018'de tanıtılan Kirin 980'in piyasadaki en güçlü olacağından emin. Apple'ın tanıttığı A12 Bionic işlemciyi dahil geride bırakacağına emin olan Huawei yetkilileri 16 Ekim'de tanıtılacak olan Mate 20 ve Mate 20 Pro'yu bu işlemcilerle tanıtacak. Aslında ikisininde özellikleri aynı seviyede ikiside 7 nm FinFET teknolojisini kullanıyor ve 6.9 Milyar transistör var dostlarım. Ama bana göre Huawei'nin hesaba katmadığı durum İşletim sistemi. İos düşük donanımlarda bile yüksek performans alırken Android öyle değil malesef. İos'un hafifliği ve stabilitesi burada kendini gösteriyor ama Huawei ne kadar bu işi yapar orası 16 Ekim'de belli olacak dostlarım.

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
hiçde öğle değil sanmam apple ile yarışamaz zayıf kalır :brainfree:

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Şu sıralar cidden Huawei markası tavırlanmaya başladı. Apple ile yarışabilecek bir marka olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta günümüzdeki çoğu telefon ve bilgisayarın tarihi Apple markasına dayanır.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kıyaslamaya gerek yok işlemci ile uğraşacaklarına yazılım yazsalardı gerek kalmazdı bunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...