Konumuz Huawei'in çıkaracağı yeni telefon. Huawei bu günlerde tanıtım videosu yayınladı.
telefonun tazeleme oranı 90 Hz olacağı söyleniyor, en ilgi çekici yanı ise video yayımlanınca telefonun 6 Kamerası olmasıydı.
amiral gemisi telefonlarını 22 Ekim'de duyuracak. Lansman günü yaklaşmaya başladıkça Mate 40 ile ilgili bilgiler yayılmaya devam ediyor.
Kameralar, altıgen şekilde birbirine bitişik şekildeler. Huawei Mate 40 Pro+ olarak karşımıza çıkacağı söyleniyor.
Sızdırılmış olan bilgilere göre özelliklerinden birkaçı şunlar:
Huawei Mate 40 Pro+, ToF sensörü dahil olmak üzere toplamda 6 kamerası olacak.
40+ İçin 3000-4000 arası fiyat ile karşımıza çıkarsa çok güzel olur fakat coğrafya olarak bu bana biraz imkansız geliyor. Gümrük vergisi + KDV + ÖTV gibi zamları ve doların kur fiyatını göz önüne alırsak bu cihaz 300$ gibi bir fiyattan çıkmalı ki ülkemize 3000-4000TL arası bir fiyatta girebilsin. Bana kalırsa 9000-10000 arası bir fiyat aralığında 40+ gelecektir.
huawei'ye karşı olan ön yargımı yenemiyorum ya. vakti zamanında p20 pro kullandım 8 ay kadar. arayüzü çok kötü gerçekten, stock arayüzler bile daha işlevsel geliyor bana. umarım yazılım konusunda da kendilerini geliştirirler.
bu tarz telefonlar için ülkemizde çok fazla para istiyorlar amerikada bunların piyasası bile yok 700 dolar etmiyorlar
Post automatically merged:
bizim millette hep aynı kafa kendini telefonuyla göstermeye çalışıyor bindiği arabaya baksan tofaş telefonu iphone 11 pro max araba fiyatına telefon alıyor