Anyways
Süper Üye
niye boş son yılda appleyi solladı daha ne olsun böyle giderse samsungda düşecek.Huawei kadar boş marka görmedim
neden saçma gayet başarıyla yükselen bir firma bu yapılan yaptırımlarda acayip gereksiz boş aynı iphone gibi yeni store getirmek yada yeni tarayıcı çokmu etkileyecek adamlar tamamen yerli olurlar çok az etkilenecek huawei ve yoluna devam edecekHayatımda Gördüğüm en saçma marka xd Moruq Niye boş boş para veriyosunuz
tabi para olsa bende ios alırım ama nerdeHuawei kadar boş marka görmedim
bana görede iphone tamamen çöptabi para olsa bende ios alırım ama nerdep20 anca yetiyor
bana görede iphone tamamen çöp
bi ara iphone 6 almıştım elimden düşürdüm anakart mahfoldu parça niyetine sattım 350 tl birşeye. 1 haftası bile olmamıştı ama sonra yeminliydim bidaha almiyacam diye.bana görede iphone tamamen çöp
o günden sonra iphone yüzü görmedimbi ara iphone 6 almıştım elimden düşürdüm anakart mahfoldu parça niyetine sattım 350 tl birşeye. 1 haftası bile olmamıştı ama sonra yeminliydim bidaha almiyacam diye.
ağzı olan konuşuyor sorsan huawei kullanmamıştır yok iphone böyle yok şöyle boş boş konuşuluyorYarın bir gün apple'da sekteye uğrayınca o apple'dan vazgeçmeyenler ne yapacak çok merak ediyorum açıkcası.
Diğer markalar bizi takmıyor mu sen hiç huawei müşteri hizmetleriyle görüştün mü bütün telefonların müşteri hizmetlerinden daha çok ilgilendiklerine eminimŞunu tartışmanız bile saçma Apple kadar kalite marka bulamazsınız müşteri hizmetlerinde ciddi muhatap bulabilirsiniz ama diğer marka sizi takmıyor bile
3 yıl iphone 5s kullandım defalarca telefon down ettim jail atarken dostum. kulaktan dolma bilgilerin ile başkalarını sorgulama.Hade ben huawei kullanmadım sen hiç Apple kullandın mı
Tamam da zaten adamlar diyor jail atmayın sen bile bile bunu yapmışsın3 yıl iphone 5s kullandım defalarca telefon down ettim jail atarken dostum. kulaktan dolma bilgilerin ile başkalarını sorgulama.
Hayır, sen gelip IPhone kullanmamışsın dedin ya.Tamam da zaten adamlar diyor jail atmayın sen bile bile bunu yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?