Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
Değil kardeşim,bilgin var mı bu konu hakkında doğruluğuna dail.?yurt dışı ürün mü?
Ya bilader hiç aklıma gelmemişti çok sağol be dalgamı geçiyorsun sabah dan beri araştırıyorum hiçbir kaynak adam akıllı yardımcı olamadı.Link vermem doğru olur mu bilmiyorum ama googleye yazarsan kolay sonuçları var
Post automatically merged:
aynı marka model ben kullanıyorum root atıyorum yani sıkıntı yok
Ya bilader hiç aklıma gelmemişti çok sağol be dalgamı geçiyorsun sabah dan beri araştırıyorum hiçbir kaynak adam akıllı yardımcı olamadı.
OFF Kardeşim ne diyeyim sizlere yorum kasmaktan başka ne halta yarıyorsunuzknk youtubede videolar
Discord dan ekle dostum veya buradan özelden mesaj gönderebiliyorsun hiç bekleme vaktim dar acil işim var bekliyorum discorddan yaz olmadı ismimi paylaştım yukarıdalink paylasımı yasak mı ona göre link atacağım
Biraderim yukarıdaki açıklamayı okumuyormusun sen hiçbir uygulama işe yaramıyor Bootlader kilidini kaldırmadığım sürece problem varKing Root, Root Master, Gibi Uygulamalar kullanabilirsin bazı telefonlarda olmuyor diye biliyorum ama sen yine de dene belki işine yarar dostum kolay gelsin
Son model telefonlarda olmaz, bootladeri açarsa gerisi kolaydır açacağını zannetmiyorum dcde de dediğim gibi telefoncudan açtırman senin için daha iyi olacaktır.King Root, Root Master, Gibi Uygulamalar kullanabilirsin bazı telefonlarda olmuyor diye biliyorum ama sen yine de dene belki işine yarar dostum kolay gelsin
Bootlader kilidini kaldırabilseydik buraya konu açmazdımroot mastere felan gerek yok twrp ile çözebilir işi ama becereksiz herifin teki ne anlatırsın ki yorum kasmaya gelmiş diyor
root yapabildin mi...
yapamadım kardeşim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?