Ben sıfır hesap kasıyorum öyle deneme amaçı fakat net bir ayar bulamadım o konu içinArkadaşlar merhaba LazySharpta evade açıkken aşırı şekilde belli ediyor ve birini kovalıyorken skilini dodgelemek için geri filan kaçıp takip mesefasini kaybediyorum. Bunun humanizer (insancıl) dodgelama ayalarını nasıl açacağız? Hangi seçenekleri on hangilerini off yapmak gerekiyor? Boş yorumlarla gelmeyin fikir sahibi olan kişiler yorum atsın lütfen .
Şimdiden teşekkürler..
İşte humanizerde net olarak program dodge atmıyor. Bazı skilleri yiyor ve buda bir nebze daha uzun ömürlü oyun deneyimi sağlıyorBen sıfır hesap kasıyorum öyle deneme amaçı fakat net bir ayar bulamadım o konu içinen mantıklısı dodge'i komple kapatıp combo seçeneklerini kullanman olucaktır her hangi bir şekilde sonuç olarak bir programın dodge olayı bir insanın dodgesi gibi olmuyor belli olur bir şekilde..
Şöyle ayar var bildiğim kadarı ile mesela karşıda tresh ve ezreal mevcut ; tresh'in Q ları dodgeliyorsun ama ezreal Q seçeneği için kapatma şansın var diye biliyorum tam olarak ismini hatırlamıyorum şuan yerin ama karşıda ki bütün karakterleri gösteren bir bölmesi var ve tek tek skillerini gösteriyor işte atıyorumİşte humanizerde net olarak program dodge atmıyor. Bazı skilleri yiyor ve buda bir nebze daha uzun ömürlü oyun deneyimi sağlıyorEskiden kullandığım scripte bunu yapıyordum bunda da o ayar var eminim istediğim gibi çalışacak ama bir türlü ayarlayamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?