Çok iyi olur kardeşim çeşitli videolar var fakat pek güvenli değil indirip denemişliğimde var. Birde formatla uğraştımOyunun ismini ilk defa duydum oyun basit bir oyuna benziyor youtubede bir aratayım sana da yazarım birşeyler bulursam. iyi forumlar
Dostum neredeyse her hilenin içinde virüs var zaten dikkat etmek lazım yine dereis o oyunu bende oynuyorum hilelerin çoğunun içinde virüs var dikkatli ol
also check the cheat before you download it. and dont abuse it, it will cause banreis I'm playing that game too. Most of the tricks have viruses, be careful.
hepsi öyle onlarınArkadaşlarımla bu oyunu oynuyorum bayada kastık ama ruslar olmak üzere çoğu kişide hile bulunuyor. Biraz araştırdım fakat güvenlibir sitede bulamadım hile. Yokmu burda bu oyunu oynayan bir hile önerebilecek veya bu oyuna bir hile yapabilecek. Adamlar adeta bizlerle dalga geçiyor akşam evlerini patlattık adam sabah eve hile ile girip bütün itemleri almış.
knk yok her siteye baktım hep yabancıların hileleri var konudada belirttiğim gibi birini denedim formatlık olduk.bedavaya bulursun ama bilindik hile sitelerinden indir derim çünkü genelde hile diye virüsü basıyolar bilgisayara
knk youtube da baktım ordan indirmiştim yine virüs bulaştıyoutube da olması lazım
virüssüz bir hile bulabildinmi yoksa sende oyunumu bıraktınreis o oyunu bende oynuyorum hilelerin çoğunun içinde virüs var dikkatli ol
kanka pointer nasıl yapıcaz. Titiz davransanda ya dolar kuru üzerinden var yada hepsinde virüs varkanka pointer yapmayı dene belki olur ya da free hile bulmaya çalış ama titiz davran öyle hurradan hemen ilk çıkanı indirme virüs taraması yap
kanka rapor sistemi nasıl bu oyunda adam hile ama o kadar aradık rapor edecek biryer yok oyunda ?reis o oyunu bende oynuyorum hilelerin çoğunun içinde virüs var dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?