Denesem mi diye düşündüm de formatlayın falan diyorlardı uğraşır yaparım orası sıkıntı değilde olmazsa giden programlara uygulamalara yanarımolmaz da denemesi zor değil
hocam link atma imkanın var mı bir sürü video var hangisinden bahsediyorsunyoutube ta videoları var izlemeni tavsie edeim
pc değiştirmek ne ya bir oyun için çalışıp duran pc yi çöpemi atalım yani googleye hwıd spoofer yaz bir sürü ücretsiz programlar var pc yi değiştirmektense onları kullanırım daha iyi mac adress hdd serial number changer değiştirirsin olur biter amma abartmışsın olayıhwid ban kalkar ama zor biraz kanka şöyle diyim cok uğraşcan mesela ayarlardan ip anakart ime vb fln ama sana tavsiyem hwid ban yediysen 10 yıl yada 3 ay fln pc değiş senin kararın
Başka forumlarda riot ban kalkacağı tarihi veriyor ama tarihin geçmesine rağmen banı kaldırmıyor sürekli ban atıyor yine diye okudum. Gerçeklik payı nedir hocam aydınlatır mısınız. bir de mesela benim 2 ay sonra banım kalkacak bu süre zarfında yeni hesap açıp oyuna girmeye çalıştım (zaten başaramadım direk banladı attı oyundan)bundan kaynaklı olarak ban sürem uzamış olabiliir mi ? riota ticket atsakta bot cevap verdiği için adam akıllı cevaplar alamıyoruz.Bios update ile banlın kalksagnı sanmama büyük bir ihtimal de kalkmaz ama deneyebilirsin sana tavsiye araştırıp bi spoofer bul ve onu kullan
Nedir ? diye sormaya korkuyorum para isteyecek gibi bir tavrın varhayır kalkmaz bende denemiştim artık kendi yöntemim var
yoo para istemiyorum discord ver bi ara bakayımNedir ? diye sormaya korkuyorum para isteyecek gibi bir tavrın var
banlı oldugunuz hale oyuna girmeye devam ederseniz süre uzayabiliyor peki uzagını nerden anlarım derseniz yeni ticket atın ve cihaz banım tam olarak ne zamana açılcak bi bilgi verirmisiniz yazabilirsin süren uzadı ise zaten ordan fark edersin ve ban süreniz bitti yani 2 ay beklediniz bi temiz format atın ve valorant öğle indirin derim.Başka forumlarda riot ban kalkacağı tarihi veriyor ama tarihin geçmesine rağmen banı kaldırmıyor sürekli ban atıyor yine diye okudum. Gerçeklik payı nedir hocam aydınlatır mısınız. bir de mesela benim 2 ay sonra banım kalkacak bu süre zarfında yeni hesap açıp oyuna girmeye çalıştım (zaten başaramadım direk banladı attı oyundan)bundan kaynaklı olarak ban sürem uzamış olabiliir mi ? riota ticket atsakta bot cevap verdiği için adam akıllı cevaplar alamıyoruz.
valoranttan yemiş başka lazım çocuğa
hayır amidewin hala çalışıyor aktif kullanıyorum sadece amidewin ile kalkmıyor o kadar üstüne başka eklemelerde yapman lazımhayır kalkmaz istediğin kadar bios update yapıp format at. Ayrıca sen demeden söyliyim amidewin gibi yöntemler artık işe yaramıyor kendine özel ring 0 driver yazabilirsen bir şeyler yapabilirsin belki. Spooferlara para vermeni önermiyorum illa uğraşmadan kaldırıyım diyorsan amidewin kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?