Onaylı Üye
Kullanmak istediğin site hangisi ? Yani belirtmiş olduğun şekilde aracı olacaklardır belki ama sitenin güven faktörü de önemli yani gidip bunu bimere şikayet edemezsinşimdi burdada araya site giriyo işte. mantık orda giriyo. alan varmı diye sormamın sebebi oydu. bu adamlar diyoki biz havuz mantığıyla yapıyoruz teslimatı, sen teslimatı okeylersen biz parayı satıcıya veririz, okeylemezsen vermeyiz, sana geri veririz. iyi tamam diyosun da ya satıcı sensen? bana ürünü yollamadığın halde parayı alabilirsin o zaman. sıkıntı ve korktuğum şeyde bu. benim işime yaracak şeyler çok pahalı olanları değil ama 200 300 dolarda az para değil sonuçta
hydra tr market link paylaşmak yasakmı yasak değilse veriyimKullanmak istediğin site hangisi ? Yani belirtmiş olduğun şekilde aracı olacaklardır belki ama sitenin güven faktörü de önemli yani gidip bunu bimere şikayet edemezsin
anladım hocam ben yine biraz daha araştırıyım bazı yerlerde aldığı ürünün fotosunu atanlar bile var ama yinede almam çünkü dediğin gibi tht de birisi paylaşmıştı listeyi bunların eski adı yanlış değilsem dream markettihydra tr market hakkında bir çok forumda scam olarak belirtildiği söyleniyor ve aynı adamların ilk siteleri de değil daha önce kapatılan bir kaç siteleri var
Eski isimleri konusunda net bir şey diyemem pek hatırlamıyorum ama baya olay yaşanmıştı ama dediğin gibi adamlardan başarılı şekilde ürünü teslim alanlar var şansını denemek istersen dene ama günümüz için bahsettiğin paralar az değil kankaanladım hocam ben yine biraz daha araştırıyım bazı yerlerde aldığı ürünün fotosunu atanlar bile var ama yinede almam çünkü dediğin gibi tht de birisi paylaşmıştı listeyi bunların eski adı yanlış değilsem dream marketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?