HyperX HMIQ1S-XX-RG/G Quadcast S RGB
Merhabalar değerli insanlar bugün sizlere HyperX QuadCast Mikrofonunu anıtacağım.
HyperX QuadCast™, ideal bir ses kalitesi sunan bir condenser mikrofon almak isteyen ve büyük bir çıkış yakalamak isteyen yayıncılara yönelik tam kapsamlı bağımsız bir mikrofondur. QuadCast’te, dış sesleri azaltmak için sarsıntı önleyici bir shock mount ve rahatsız edici patlamalı sesleri önlemek için yerleşik bir pop filter bulunur. LED göstergesi sayesinde mikrofon durumunuzu anında öğrenebilir ve dokunarak sessize alma özelliğini kullanarak tuhaf yayın kazalarını önleyebilirsiniz. Dört kutup düzeni seçeneği sunan bu mikrofon, hemen hemen tüm kayıt ortamlarına hazırdır ve mikrofonunuzun giriş hassasiyetini hızlıca ayarlamak için kolay kullanımlı bir kontrol düğmesine sahiptir. Mikrofunun kalitesi denenmiş olup sizin için ideal bir mikrofon olduğuna emin olabilirsiniz. Mikrofon RGB ayarlama tuşları ile birlikte istediğiniz ayarı yaparak önünüzü yada odanızı süslendirebileceksiniz. Mikrofon tamamı ile genelde yayıncılar için üretilmiş mikrofondur. Yayıncıların takipçilerine sesi daha net ve ayrıntılı gelmesi için tasarlandı. Ses bakımından gidip gelme bu tarz sorunlar yaşayacağınızı sanmıyorum.
Yeni bir yayın işleriyle uğraşan yada başlamak isteyen arkadaşlar için ideal bir üründür.
Güç tüketimi 5 V 220 mA (beyaz ışık)
USB kabloyla birlikte toplam ağırlık: 710 g
Örnekleme/bit hızı 48 kHz/16 bit
Aydınlatma RGB (16.777,216 renk)
Eleman Elektret condenser mikrofon
Işık efektleri 2 bölge2
Bağlantı tipi Üç adet 14 mm condenser
Bağlantı tipi USB Type-C – USB Type-A
Kutup düzeni Stereo, Heryönlü, Kardioid, İki Yönlü
Eline koluna emeğine sağlık kardeşim, yayıncılar için gerçekten çok kaliteli bir mikrofondur. İçerik üreticiliği uğraşıyorsanız Quadcast S RGB öneririm.
Mükemmel bir mikrofon özellikleri olsun teknolojisi olsun çok iyi fakat bir oyuncu böyle bir mikrofona ihtiyaç duymaz diye düşünüyorum bunu daha çok seslendirme veya yayıncılık işi yapanlar alıyor. Tipik bir oyuncu buna bu kadar para vermemeli bence.
mikrofon fevkalade daha önce kullandığım oldu bir arkadaşımın evinde sesi muhteşem kaydediyor fakat fiyatını hakediyor mu tartışılır malum ülkemiz her şey pahalı gerçi
Bu mikrofon 1700 TL ama Quadcast ile aynı performansı alırsınız hatta BOYA'nın ses seviyesi bir tık daha iyi diyebilirim. Sırf ışıklı mışıklı gaming bilmem ne yayıncılar falan kullanıyor diye 4000 liranızı o mikrofona vermeyin.
Bütçenize uygun daha pahalı bir şey arıyorsanız da
Hocam önce konunuzu inceledim baya sağlam mikrofonmuş diyip googleda fiyat araştırması yaptım fiyatı daha sağlammış yine hayal olarak kalmaya devam edecek konu için elinize sağlık
gamepower jin oyuncu kulaklıgının mikrofonu mu hyperx quadcast mi deseler yemin ediyorum kalabalık yapmasın diye gamepower seçerim kaliteden yana hiç bir geri kalır yanı yok