İçi̇ni̇z rahat olsun vi̇rüs i̇hti̇mali̇ yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Yazdığım mesajlara bakarsanız MemoryUI'nin virüslü olduğunu yazmıştım taaa'ki bugün indirene kadar Yani MemoryUI'nin virüssüz olduğunu anlayana kadar.
Bugün pubg mobile için hile indirecektim ve bunun için MemoryUI'Yi indirmem gerekiyordu ve ne yaptım?
Öncelikle Defender Control yani güvenlik duvaarını açıp kapatan uygulamayı indiriyorsunuz
Ondan sonra güvenlik duvarınızı bu uygulamadan kapatıyorsunuz tabi Windows Defender kullanıyorsanız.
Güvenlik Duvarını kapattıktan sonra MemoryUI'yi indiriyorsunuz.
Hileyi kullandığınız kadar kullanıp oyunu kapatıp indirdiğiniz MemoryUI'yi siliyorsunuz ve Güvenlik duvarını Defender Control'den tekrar açıyorsunuz.
(Not: Güvenlik duvarını açtığınızda üstünde çarpı varsa simgesinin üstüne tıklayıp açın.)
MEMORY HACKERS'DAN ŞÜPHE ETTİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Her zaman söylenir "Hileyi çalıştırmadan önce güvenlik duvarınızı, antivirüs programınızı ve varsa vanguard tarzı anti cheatleri kapatın" bu adamlar bu işi yıllardır yapıyor.

Edit : Nader11ndeu ; Peki neden virustotal trojan var diyor?
Bunun nedeni çok basit, bildiğiniz gibi yaptığımız yazılımları art niyetli kişilerden korumamız gerekiyor (yaptığımız yazılımın her ne kadar kendisi art niyetli olsada ) Bundan dolayı yazılımı korumak için kendi tasarladığımız kod dizimi kullanıyoruz. Bu kodlarda bir çok virus programı tarafından yanlış algılanıyor. Bundan dolayıda kuşkuya düşüyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...