i cloud nasıl kırılır yada yöntemi nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iCloud Dns Bypass aracı apple iphone modellerinin çoğunu kırabilen bir araçtır.iCloud dns bypass aracı hesabınızın kilidini açmak için sizi özel oluşturulmuş Apple sunucularına bağlandırır.Programı kurduktan sonra cep telefonunuzu wifi bağlayın ve sağ tarafta bulunan "i" işaretine tıklayın.Daha sonra dns bölümüne devam edin ve dns yapılandır butonuna tıklayın.Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra manuel modu seçerek mevcut oluşturulmuş dns adresini siliniz.78.109.17.60 dns adresini giriniz.Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra geriye dönerek bitti seçeneğine tıklayınız. umarım yararlı olmuşumdur

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Youtubeden ızlerrsen daha saglıklı olur dostum

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
iCloud Dns Bypass aracı apple iphone modellerinin çoğunu kırabilen bir araçtır.iCloud dns bypass aracı hesabınızın kilidini açmak için sizi özel oluşturulmuş Apple sunucularına bağlandırır.Programı kurduktan sonra cep telefonunuzu wifi bağlayın ve sağ tarafta bulunan "i" işaretine tıklayın.Daha sonra dns bölümüne devam edin ve dns yapılandır butonuna tıklayın.Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra manuel modu seçerek mevcut oluşturulmuş dns adresini siliniz.78.109.17.60 dns adresini giriniz.Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra geriye dönerek bitti seçeneğine tıklayınız. umarım yararlı olmuşumdur
teşekkürler deneyeceğim

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
iclodun yani apple sistemlerini hacklemek imkansız denilmez de ona yakın bir seviye uğraşma derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
tam olarak ne yapmak istediğini açıklar mısın mesela iphone resetledin ve orada icloud şifresi istiyor ve sen bunu bilmiyor musun

Üye
9 HİZMET YILI
ilk önce bir tana MAC işletim sitemi pc bul telefonu 10 dk sonra kullanabilirsin

telib durumuna göre hat çalişmaya bilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
i cloud kırmak kolay mı da adamlar her yönden koruma yapıyorlar o hesaplara en güvenli sistem benim gözümde o

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum kırılmaza çok yakın bazı exploitler var ama telefondaki icloud korumasını geçmek için sadece. Fazlası imkanısza yakın bulursan satabilirsin iyi fiyatlara

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
bana kalirsa ellemeyin arkadaslar cok guzel guvenlik onlemeleri var apple in eger hesap kendinizin ise hemen destegi arayin acarlar size sifrenizi verirler ama baskasinin ise evinize polis gelme ihtimali bile var

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
mac ile kırabilen insanlar varmış ama ios sürekli güncelleniyor belli olmaz hiç bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...