Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka telefonda dene eğer ki oluyorsa demek ki telefonun sim kartı yuvası gitmiş eğer başka telefonda da çalışmadıysa sim kartın bozulmuştur baiyiye giderek 50-60 arası bir ücret ödeyerek sim kartını yenileyebilirsin.
Dostum iphonelar da sim kart tepsisi denen bir olay vardır yani bu her yeni telefonda olan bir özellik
Sim kartının kızağına otuturduğun da sim kartı görmüyorsa sim kart o yuvaya tam oturmuyordur dostum
ve tekrar takın. SIM kart tepsisinin tamamen kapandığından ve yerine oturduğundan emin olun. Farklı bir iPhone ya da iPad modelinin veya başka bir telefon üreticisinin SIM tepsisini kullanıyorsanız tepsi yerine tam oturmuyor olabilir.
Başka bir SIM kart kullanmayı deneyin. Başka bir SIM kartınız yoksa operatörünüzün satış mağazasına gidip telefonunuzu farklı bir SIM kartla test etmelerini isteyin. SIM kartınızı değiştirmeniz gerekebilir. şöyle bir bilgi buldum kanka değerlendir istersen
Sim kartındada bi problem olabilir başka bir telefon'da deneyip sim kartında bir problem yoksa garantisi varsa ona göndermeni öneririm yoksada sağlam bir telefoncuya göster.