bende diğer bilgisayarımda 1650 kullanıyorum çatır çatır oynatıyor ama amd adamın işlemcisine göre çok daha uygun oluryorumdakiler niye bu kadar amd savunmuş la, amd falan alınmaz yavrum alcaksan nvidia al ve darboğaz yapmayacak bir ekran kartı al. Bütçeni bi tık daha arttırabilme şansın varsa 16 serisine bakabilirsin 1650 olur içine sinmezse daha iyi modellerine de bakabilirsin
amd ekran kartlarının kronik sorunları var brom, adamın işlemcisiyle daha uyumlu olabilir eyvallah ama 5k amd ekran kartına verip sorun yaşayacağına 7k 8k nvidia alsın rahatına baksın derim benbende diğer bilgisayarımda 1650 kullanıyorum çatır çatır oynatıyor ama amd adamın işlemcisine göre çok daha uygun olur
tabi orasıda var ama adam performans odaklı düşünüyosa amd daha mantıklı süreklilik ben şahsen sürekliliğe çok önem vermiyorum beni 2-3 yıl idare etsin yenisini alırım kafasıylayımamd ekran kartlarının kronik sorunları var brom, adamın işlemcisiyle daha uyumlu olabilir eyvallah ama 5k amd ekran kartına verip sorun yaşayacağına 7k 8k nvidia alsın rahatına baksın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?