Onaylı Üye
i3 6098p--R7 3704GB---DDR4 8GB RAM 2133MHZ----AsusB150M-C---1tb WTblue 7200rpm--700w80plus thermaltake psuSistemin ne hocam bütün parçaları yaz
hiçbir uygulama acık değilken böyle oyundaKardeşim işlemcini başka uygulamalar kullanıyor olabilir veya teknik bir sorun olabilir tahminimce
yaklaşık 1 saat önce denedim sonuç aynıTermal macun ile soğutucu temas etmiyordur belki sil macunu tekrar tak
Birader işlemcinin o kadar ısınmaz hiç normal bir şey değil teknik bir sorun olabiliri3 6098p--R7 3704GB---DDR4 8GB RAM 2133MHZ----AsusB150M-C---1tb WTblue 7200rpm--700w80plus thermaltake psu
Post automatically merged:
hiçbir uygulama acık değilken böyle oyunda
Fan ile işlemci arasında tam oturmama sıkıntısı olabilir veya fanın uzun süredir yaglanmadıysa fanını biraz yağla ama yemek yagı felan değil 2,50 tl züccaciyelerde satılıyor makina yağı bir de egzoz fan yoksa kasanda hava silkulasyonu yoktur sürekli ısınır ve sicak havayı dişarı atıp sonra tekrar sicak havayı işlemciye veriyor olabilir egzoz fanını da dikkatle incele kasanın üstünde hava deliklerini temizle tozlanmış olabiliryaklaşık 1 saat önce denedim sonuç aynı
kardesim yag falan degil o, Termal Macun sürülür oraya,Fan ile işlemci arasında tam oturmama sıkıntısı olabilir veya fanın uzun süredir yaglanmadıysa fanını biraz yağla ama yemek yagı felan değil 2,50 tl züccaciyelerde satılıyor makina yağı bir de egzoz fan yoksa kasanda hava silkulasyonu yoktur sürekli ısınır ve sicak havayı dişarı atıp sonra tekrar sicak havayı işlemciye veriyor olabilir egzoz fanını da dikkatle incele kasanın üstünde hava deliklerini temizle tozlanmış olabilir
ben fandan bahsetmiştim işlemciden değil kardeşim termal macunun ne oldugunu biliyorumkardesim yag falan degil o, Termal Macun sürülür oraya,
İnşallah birdaha dikkatli olursan kardeşim böyle şeyler sistemi mahvederdüzelttim beyler konu kilit fanda sıkıntı varmış bi tanesi oturmadı diye bu kadar etki etmesi ilginç şuan 56 derece çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?