Uzman Üye
masaüstüeğer laptopsa çok bi şey bekleme derim
ben de 3060 var 300 alıyorum zaten ekran 165hz bi yerden sonra fps fark etmiyuor kiben 350 alıyorum rtx 3050 ti
Post automatically merged:
en yüksek ayarlarda
knk monitörde önemli valoda fps yetmez sanamasaüstü
valorant gibi oyunlar işlemciye dayalı oyunlar knk ne kadar işlemcin iyise fazla alırsın200-300 verir rahat.
Rahat 200 fps alırsın üstünü bilmiyorum şahsenArkadaşlar, elimde nakit yok o yüzden çok iyi bir PC alamıyorum. Şunu almayı planlıyorum taksitle, Valorant'ta kaç FPS alır?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
alıcam benHocam denedin mi kaç fps alıyor yoksa alacak mısın?
nakit param yok kredi kartıda yok taksitle almam lazım taksitle bura veriyo kazık olduğunu bende biliyorum sırf taksit içinsakın bunu alma bu nasıl bir kazık ya bütceni söyle pc toplayalım
nakit param yok kredi kartıda yok taksitle almam lazım taksitle bura veriyo kazık olduğunu bende biliyorum sırf taksit içinsakın bunu alma bu nasıl bir kazık ya bütceni söyle pc toplayalım
oo senetle işin zor gerçekten bence yapma böyle bir şey yüzyılın kazığıdır evkuralıcam ben
knk
nakit param yok kredi kartıda yok taksitle almam lazım taksitle bura veriyo kazık olduğunu bende biliyorum sırf taksit için
knk
nakit param yok kredi kartıda yok taksitle almam lazım taksitle bura veriyo kazık olduğunu bende biliyorum sırf taksit için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?