o bütçeye daha iyi bir kart yok hocam 30 serisine bakma yavaştan eskiyo artık 4060-4060ti önerenler varda 4060 serisinin ikiside f/p olarak kötü kartlr 4070, 4080, 4090 hepsi çok iyi senin bütçen için de 4070 tek geçerimTam bütçeye nokta atışı yapmışsın ve araştırdım olumsuz yorum hiç yok
@burak457, RTX 4070-4080 gibi kartlarla bu işlemci darboğaz yapar. Oyunları 2K çözünürlükte oynaması gerekir. Bunun için de 2K destekli monitörünün olması lazım. Arkadaşın işlemcisine göre şu anlık en mantıklı seçim RX 6600 XT, RX 6700 olabilir de bunların da sıfır parasını hak ettiğini düşünmüyorum. RTX 4060 ile çok az darboğaz yapacaktır da göze batacağını düşünmüyorum. RTX 4060 tercih edilebilir. RTX 30xx serisi fosilleşti, sıfır olarak alınmaz. Aynı şekilde RX 60xx serisi de sıfır olarak alınmaz, o da eskidi. FSR 3.0'ın RX 6000 karta gelip gelmeyeceği belli olmadığı için net konuşulamıyor.
I5 kadar kullanışlı makinelerde mevcutturEvet, haklısın. İşlemciyi hiç göz önüne almadım. Sadece bütçesine göre alınabilecek en iyi kartı düşündüm fakat yapacağı darboğaz da çok fazla olacağını sanmam yine de biraz performans kaybı olacağı bir gerçek ama sonrasında işlemcisini değiştirebilecekse 4070'in bir süre bu işlemciyle kullanılabileceğini düşünüyorum. Yine de bu işlemciyle devam edeceğim diyorsa anca alabileceği kart 3060 falan çünkü NVIDIA'nın daha üst seviye kartlarının hepsi bu işlemciyle darboğaz yapar ama her şeye rağmen asla AMD ekran kartı önermem. Oyun değil de özellikle Adobe veya Blender gibi grafik programlarında AMD leş performans veriyor, NVIDIA gibi sürekli yapay zeka ve yeniliklere yatırım yapan bir firmanın yanında.
Nvidia ekran karti kadar kullanışlı kartlar dünya çapında vardirNvidia 4 serisine bakabilirsin hepsi bütçene uygun kartlar fiyat performans aramıyorsan 4 serisine göz at derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?