Çözüldü i5 9400F GTX 1050 Ti sistemde GTA V siyah ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar sistemim GTA 5'i her zaman sorunsuz açmıştır, hiçbir zaman sorun yaşamamıştım. 3 ay önce GTA 5'i sildim ve 1 hafta önce geri yükledim fakat oyun açılıyor, polis sirenleri ile başlayan rockstar'ın "r" logosunun göründüğü sahneye kadar görebiliyorum ardından oyun simsiyah oluyor ses vb yok, yüklenme simgesi de yok.

Dün oyunu açmayı denerken oyun 1 seferliğine açıldı geri kapattığımda aynı sorun devam etti özel bir şey yapmadım.

Çözünürlülük değiştirdim, oyun dosyalarını doğruladım, öncelik yükselttim-düşürdüm, internetteki diğer çözümleride denedim anti virüs vb.
Rockstar Launcher.

GTX 1050 Ti.
i5 9400FF.
16 GB RAM.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Rockstar games ile ilgili dosyaları onedrivedan kaldırıp daha sonra launcher ve social clubı da uygulamalardan kaldırmanız ve tekrardan doğrulama yapmanız gerekiyor. Oyunu silip tekrar yükleseniz bile onedriveınızda yedeği kalmaya devam ettiği için aynı hatayı alacaksınız.

ssssssssss
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Rockstar games ile ilgili dosyaları onedrivedan kaldırıp daha sonra launcher ve social clubı da uygulamalardan kaldırmanız ve tekrardan doğrulama yapmanız gerekiyor. Oyunu silip tekrar yükleseniz bile onedriveınızda yedeği kalmaya devam ettiği için aynı hatayı alacaksınız.
One Drive dosyalarını kaldırtıktan sonra bilgisayarımdaki gta5 ve social club'uda sileyimmi?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
3 ay içinde GTA V çok sayıda güncelleme aldı, dolayısıyla sorununuz direkt sisteminiz kaynaklı görünüyor.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...