Tam açar mısın? Kısaltmalar hakkında bilgim yok.hangi tdp be fsb değerlerinde oluyor bu bottleneck merak ettim doğrusu
Test amaçlı sistem asıl sistemim başka.bende alcamda sistemin kaç tl biraz özellestircem
Bunun mantıklı bir açıklaması olması lazım. 2060 darboğaz yapıyor GPU %70-80 civarı ama CPU %90-95 arası gidip geliyor. 2080'de ise CPU %20-30 arası GPU %99-95 arasıBazı İşlemciler Bazı Ekran Kartlarını Tutmuyor Arkadaşlar Darboğaz Yapabilir Tavsiyem 1080 Ekran Kartı Ve Üstleri İçin AMD Ryzen İşlemcileri Yada Yeni Nesil İşlemci Tavsiyemdir Çünki Eski Nesil İşlemcilerde Uyumsuzluk Problemleri Yaşıyor.
Yes but there it is. So exactly i realized that ram frequency and size plays big role on it also that i try within 2080. So you have need at least 16 GB of ram or more.no chance for bottleneck.
Bu sonuçları aynı sıcaklıkta ve aynı programı kullanarak mı aldın? Ekran kartlarını yüklerken sorun yaşamış olabilirsin(bence böyle bir hata yapacağını sanmıyorum).Test ettiğin ekran kartları 0 mı yoksa 2. el mi aldın. 2.el aldıysan donanımsal sorun yaşıyor olabilirsin. Şöyle bir ihtimalde var kullandığın işlemci 2080 için güçsüz olabilir ve 2080 tam anlamıyla performans gösteremeyebilir(çok imkansız ama olası bi ihtimal)Test amaçlı sistem asıl sistemim başka.
Post automatically merged:
Bunun mantıklı bir açıklaması olması lazım. 2060 darboğaz yapıyor GPU %70-80 civarı ama CPU %90-95 arası gidip geliyor. 2080'de ise CPU %20-30 arası GPU %99-95 arası
Hayır bundan gayet eminim. %70 60 kullanım yapıyor gpu. İşlemci %80 90 bazen 100 oluyor. Drop olmuyor ve sanki apu sistemmiş gibi oluyor. 2070'in 2060'dan daha az performans sergiliyor FPS açısından.Darboğaz değildir o kadar güçlü bir işlemcinin 2060 a darboğaz yapmayacağına eminim dostum
Bro, 2060'ın 2080den hızlı oldugundan mı bahsediyorsun?ıslemcı ekran kartının hızına yetısemedıgınden dolayı oluyor buyuk ıhıtmalle o ekran kartına daha yuksek ıslemcı takmalısın darbogaz olmasını ıstemıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?