İ7 7700k LGA 1151 Soket kardeşim epey e gir lga 1151 yaz çıkan anakartlardan istediğini seç veya benim önerdiğime de bakabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapUcuz birşey istiyorsan bu hem ucuz hem mükemmel.
İ7 7700k uyumlu mu kardeşim alıp sonrasında aide edemeyip elimde kalmasın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapUcuz birşey istiyorsan bu hem ucuz hem mükemmel.Post automatically merged:
İ7 7700k LGA 1151 Soket kardeşim epey e gir lga 1151 yaz çıkan anakartlardan istediğini seç veya benim önerdiğime de bakabilirsin.
İ7 7700k uyumlu değil ama bu öyle biliyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eger Bütçe Olarak Yeterli Olursa Buna Bakabilirsin.
uyumlu kardeşimİ7 7700k uyumlu mu kardeşim alıp sonrasında aide edemeyip elimde kalmasın
Alıyorum hocam o zaman hepsiburada da satılıyor herhaldeuyumlu kardeşim
dediğim gibi i7 7700k lga 1151 soket o sokette olan anakartları alabilirsin.
Elimde zaten İ7 7700k var kullanıyorum ana kart lazım yükseltme yapmıyorum çünkü ona göre bir öneride bulunursanızDostum i7 7700K yerine i7 8700 öneririm. Anakartı da Z370 yapmalısın.
Anakart için ayırdığın bütçeyi belirtirsen, yardımcı olurum.
İ7 7700k ile uyumlu olması lazım bğtcr olarak uygun ama uyumlu değilBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eger Bütçe Olarak Yeterli Olursa Buna Bakabilirsin.
İyide en iyisi değil daha iyileri var arkadaşın ana kartı ile uyumluz370 kankam en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?