trendyoldan falanda kayıtlı kartınız varsa ordan daha hızlı bir şekilde 50 tllik yardım yapabiliyorsunuz ekleyebilirsin .AFAD'ın düzenlediği bir kampanya üzerine DEPREM yazıp 1866'ya SMS gönderirseniz iban vb gerek kalmadan faturanıza ek bağış yapabilirsiniz.
Düzenleme: Her sms 20tllik bağış kesiyor.
Düzenleme: Diğer bağış bilgilerine bu linkten ulaşabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kaynak Hürriyet.
Arkadaşlar twitterda böyle cok hesap var lütfen irtiba etmeyin haluk leventin Ahbap derneğine para bağışında bulunabilirsiniz ya da belediyeler topluyorAFAD'ın düzenlediği bir kampanya üzerine DEPREM yazıp 1866'ya SMS gönderirseniz iban vb gerek kalmadan faturanıza ek bağış yapabilirsiniz.
Düzenleme: Her sms 20tllik bağış kesiyor.
Düzenleme: Diğer bağış bilgilerine bu linkten ulaşabilirsiniz.
Kaynak Hürriyet.
Resmi bir kurum olmadığı için eklemedim, piyasa malum dolandırıcı çok. Resmi kurum olması daha garanti.trendyoldan falanda kayıtlı kartınız varsa ordan daha hızlı bir şekilde 50 tllik yardım yapabiliyorsunuz ekleyebilirsin .
kanka kızılayın kendi açtığı hesaptaResmi bir kurum olmadığı için eklemedim, piyasa malum dolandırıcı çok. Resmi kurum olması daha garanti.
Linkini ulaştıraiblir misin? Ben baktım bulamadım. Teyit edebilirsem eklerim.kanka kızılayın kendi açtığı hesapta
Ekledim, teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 85358
Trendyolda zaten üstteki deprem yazısına tıkladığınızda otomatik olarak buraya getiriyor . safe yani merak etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?