16 Kas 2016 #21 Gapıcı G Üye Katılım 6 Kas 2016 Mesajlar 12 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI IBERKAYBEYI' Alıntı: Gapıcı' Alıntı: Log yemiyeceğimiz hale getirin kullanalım hemen yapın Genişletmek için tıklayın ... Hile Anti Log Uyumna gettirlildi hiç bir şeklide log vermiyor Log Sebebi Sizin Bilgisyarındaki Virüsten Kaynaklıdır Genişletmek için tıklayın ... Log sebebi pc deki bu hack virüsleri işte yani bu tür programlar.Mesela r15 hack klan wslik hack gibi bazı uygulamalarda log veriyor ama bi dwordda veya ghost hackta vermiyor.Kalıntılı virüsler olmuyor pc deepfreeze ile çalıştırılıyor.Eyv bu arada.
IBERKAYBEYI' Alıntı: Gapıcı' Alıntı: Log yemiyeceğimiz hale getirin kullanalım hemen yapın Genişletmek için tıklayın ... Hile Anti Log Uyumna gettirlildi hiç bir şeklide log vermiyor Log Sebebi Sizin Bilgisyarındaki Virüsten Kaynaklıdır Genişletmek için tıklayın ... Log sebebi pc deki bu hack virüsleri işte yani bu tür programlar.Mesela r15 hack klan wslik hack gibi bazı uygulamalarda log veriyor ama bi dwordda veya ghost hackta vermiyor.Kalıntılı virüsler olmuyor pc deepfreeze ile çalıştırılıyor.Eyv bu arada.
16 Kas 2016 #22 HighDayı seytanazaptabayfikretnoktakom Süper Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 635 Çözümler 1 Tepki puanı 143 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Hileyi kodladım odaya girdim ms yazmıyor hazır başla diyemiyorum ESKİDEN ÖYLE OLMAZDI YARDIM PLS