Yurt dışında ki tozlar arasında uçuk farklar olmasa da, Türkiye'deki tozlarda oluyor. Burada Hammade kalitesi devreye giriyor. Ek olarak bunlar Bigjoy hariç izole. Proteinin en üst segmenti.Ben.multipower kullaniyorum. 24 g protein 5 gr bcaa ve b6 vitamini var. Tat olarak daha iyisini gormedim. Kullandigim diger msrkalar da olimp, nurrend ve weider premium whey.
Tozlar aradinda cok ucuk farklar olmaz.
Dostum bunlar whey degil izole tabiri dogru degil tam olarak cunku bir protein ya whey dir ya caseindir ya da beef diye tabir edilen hayvansal kokenlidir. Whey burada peynir altı suyundan imal edildigi anlamindadir. Izole whey ise normal wheyden farkli olarak biyolojik yararlanimi biraz daha yuksektir ve kana biraz daha hizli karisir.Yurt dışında ki tozlar arasında uçuk farklar olmasa da, Türkiye'deki tozlarda oluyor. Burada Hammade kalitesi devreye giriyor. Ek olarak bunlar isole. Proteinin en üst segmenti.
Yakında F/P sıralaması yapacağım. Takipte kalın.Yararlı bir paylaşim teşekkürler Protein tozları çok pahali
Elbette öyle ikiside whey fakat ayırt etmek amacıyla izole kavramını kullanmak istedim.Dostum bunlar whey degil izole tabiri dogru degil tam olarak cunku bir protein ya whey dir ya caseindir ya da beef diye tabir edilen hayvansal kokenlidir. Whey burada peynir altı suyundan imal edildigi anlamindadir. Izole whey ise normal wheyden farkli olarak biyolojik yararlanimi biraz daha yuksektir ve kana biraz daha hizli karisir.
Profesyonel bir sporcuysanız veya çok disiplinli olacağım diyorsanız alınmalı. Öbür türlü izoleye gerek yok. Bu bilgilendirme amaçlı bir paylaşım.Mesela benim kullandigim multipower markasinin normal whey olani var ayrica izole whey olani var ama izole almaya gerek yok.
Neye dayanarak zararı olduğunu söylüyorsun?çok pahalı ve zararları var
beklemedeyiz abiYakında F/P sıralaması yapacağım. Takipte kalın.
Post automatically merged:
Elbette öyle ikiside whey fakat ayırt etmek amacıyla izole kavramını kullanmak istedim.
Bunlar izole protein yani içerisinde ki şeker oranı neredeyse %0. Bu devirde spor zengin işi ama almak isteyene öneride bulundum.2000 gr protein tozu 1000 tl uzerinde. Bu fiyatlara almak cok mantikli degil. 2000 tl yi bulan var
Bigjoy Whey Classic located in Turkeywhat protien do you use ?
multipower kullandıgım ve faydasını gordugum proteın tozlarındandırNot: F/P ürünleri değillerdir! İçeriği en iyi protein tozlarıdır.
Nutrend Whey İsolate
Anne Sütü Enzimli, CFM Işıl İşlem Görmemiş, 30 Gramda 26 Gram Protein.
Nutrever Whey İsolate
CFM, 30 Gramda 25.7 Gram Protein...
Bigjoy Whey Classic
Sindirim Enzimli, Servis Sayısı Yüksek, Protein Spiking Yok, BCAA Oranı Yeterli.
Olimp Whey İsolate
30 Gramda 26 Gram Protein, İzole, CFM, Vitamin Desteği, Düşük Şeker.
Hardline Hipro Whey
25 gramda 24 gram İzole Protein, 0 şeker, Yüksek BCAA ve EAA içeriği.
Supplement almayı düşünen arkadaşlara bilgilendirme. İyi forumlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?