spor yapıyorum zaten fitness ile uğraşıyorum fakat yinede geçmiyorergenlik dönemlerinde olması normal olabilir (bu benim görüşüm)
bence bir aktivite bul ve onunla uğraş belki unutursun o zaman aynısı bendede vardı sebepsiz yere canım sıkılıyordu spora başladım artık daha iyiyim
yürüyüş yapmakta insana iyi gelir gün boyu evdeysen oda canını sıkabilirspor yapıyorum zaten fitness ile uğraşıyorum fakat yinede geçmiyor
arkadaşlarımla her gün sohbet ediyorum diyeceğim şeyleride düşünmüyorum yalnız değilken yalnız hissediyorum çıldırtıyor insanıNormal Bende Yasadım. Simdi Çözüm 2 Seçenek Var Ya Yanlız Kalmican Birileriyle Muhabbet Etcen.vsvs Veya Canın Ne İstiyorsa O Söyle Cevap Verirsem Bu Olur Değilde Hem Cevap Veremicek Hemde İçin Rahat Edicek Kendi İstediğin Gibi Konusman Davranman.
pazartesi çarşamba cuma spora gidiyorum okuldan geldimmi 7 de eve geliyorum yemek falan derken 8.30 oluyor derslere bakıyorum video izliyorum sonra yatıyorum salı perşembe boşum ama hafta sonlarıda köydeyim çay topluyoruz boş zamanlarımda koşacağım artık salı perşembe bisiklet sürücem koşucam kafam böyle oldumu dağıtacak şeyler yapacağımBilgisayarda aşırı vakit geçirirsen sürekli aşırı yorgun ve mutsuz olursun reçeteni yazayım.
Az bilgisayar bol bol yürüyüş spora başla bol bol yemek ye kendini aç bırakma arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir arkadaşın yoksa git birilerine naber bro de devamı gelir.
Boşluk fazla sıkar amaç bul varsa ekstra olsun.pazartesi çarşamba cuma spora gidiyorum okuldan geldimmi 7 de eve geliyorum yemek falan derken 8.30 oluyor derslere bakıyorum video izliyorum sonra yatıyorum salı perşembe boşum ama hafta sonlarıda köydeyim çay topluyoruz boş zamanlarımda koşacağım artık salı perşembe bisiklet sürücem koşucam kafam böyle oldumu dağıtacak şeyler yapacağım
yok kanka cinsel bir istek değil bendeki rahatlamak için omu yapılır tövbee .dYine rahatlıyamıyorsan mastürbasyon ile rahatlamayı deniyebilirsin malum işi görüp gusülünü alıp yatağa yatarsan rahat hissedeceksindir kendini (denendi)
Duygu Karmaşıklığı Var Knk
19 yaşında mı geçicek dersin .d ?teenager
Bence her zaman yapabilecek bişey bul ozaman biyerden biyere giderken mesela elinde bieşy olsun elini alıştır tesbih gibi ama seveceğin bieşyle uğraş sitresini filan onun üstünde at ben öyle yapıyomspor yapıyorum zaten fitness ile uğraşıyorum fakat yinede geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?