- Yasaklandı
-
Banlı Üye
13 gün içinde yollicaz diyo ne zaman geleceğini bilmiyorum hat bende başka bi yol biliyor musunHat sende duruyor mu?
Eğer duruyorsa hattı başka telefona tak kodu gönder sonra iPhone kodu git şifreyi sıfırla
Aynen müşteri hizmetleri 2 dakika da hal ediyorAynı durumu kuzenim yaşadı. Müşteri hizmetleriyle konuşarak sorunu hallettik fatura vb gerekiyor diye hatırlıyorum.
Reis telefon şuan sıfırlanmış bir şekilde eski icloud şifresini istiyor.13 gün içinde şifre sıfırlama talimatları telefon numaranıza gelicek diyo doğru mu başka telefona taksam hattı 2 günde 1 filan mesaj gelir mi ?Bakın elinizde fatura varsa kesinlikle bir telefoncuya vermeyin benim önceden 5s telefonumu çaldılar.
Elinde fatura varsa faturanın ön yüzüne telefonun imel numarasını yazın sonra müşteri hizmetlerini arayın ben icloud şifremi unuttum fakat fatura elimde telefonumdan icloudu kaldırmak istiyorum diye belirtin.
Onlar size bu işlem sonrası güvenlik için önceki icloudu daha kullanamıcaksınız diyecekler ve sizden bir mail adresi isteyecekler aktif giriş yaptığınız bir mail.
Oraya bir form yollayacaklar yani faturanın kısaca fotoğrafını çekeceksin o attıkları maildeki linke tıklayıp gelen sayfaya fotoğrafı yükleyeceksiniz 1-2 gün içinde icloud silinecektir telefon normal bir şekilde açılacaktır.
Fakat fatura yoksa ve maile hiç bir şekilde ulaşamıyorsanız bir işe yaramaz daha
En net cevap appleyi aramaktaReis telefon şuan sıfırlanmış bir şekilde eski icloud şifresini istiyor.13 gün içinde şifre sıfırlama talimatları telefon numaranıza gelicek diyo doğru mu başka telefona taksam hattı 2 günde 1 filan mesaj gelir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?