iCloud

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Başına daha önce gelen varmı bilmiyorum.iCloud şifremi unuttum telefonu sıfırladıktan sonra şimdi şifreyi istiyo bende icloud dan şifremi unuttum yaptım 1 gün bekletti sonra 13 gün içinde şifrenizi sıfırlayabileceksiniz diyo ne zaman ben şifremi sıfırlıycam bide kod gelicek telefon numaranıza diyo şifreyi sıfırlama zamanınız gelince telefona nasıl mesaj gelicek telefon kapalı Hello merhaba filan diyo

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hat sende duruyor mu?
Eğer duruyorsa hattı başka telefona tak kodu gönder sonra iPhone kodu git şifreyi sıfırla

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Aynı durumu kuzenim yaşadı. Müşteri hizmetleriyle konuşarak sorunu hallettik fatura vb gerekiyor diye hatırlıyorum.

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bakın elinizde fatura varsa kesinlikle bir telefoncuya vermeyin benim önceden 5s telefonumu çaldılar.

Elinde fatura varsa faturanın ön yüzüne telefonun imel numarasını yazın sonra müşteri hizmetlerini arayın ben icloud şifremi unuttum fakat fatura elimde telefonumdan icloudu kaldırmak istiyorum diye belirtin.

Onlar size bu işlem sonrası güvenlik için önceki icloudu daha kullanamıcaksınız diyecekler ve sizden bir mail adresi isteyecekler aktif giriş yaptığınız bir mail.

Oraya bir form yollayacaklar yani faturanın kısaca fotoğrafını çekeceksin o attıkları maildeki linke tıklayıp gelen sayfaya fotoğrafı yükleyeceksiniz 1-2 gün içinde icloud silinecektir telefon normal bir şekilde açılacaktır.

Fakat fatura yoksa ve maile hiç bir şekilde ulaşamıyorsanız bir işe yaramaz daha

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Onla hic ugrasma telefonun belgeleri varsa apple store git orada sifirliyorlar ablaminda basima geldi o yüzden biliyorum

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Reis telefon şuan sıfırlanmış bir şekilde eski icloud şifresini istiyor.13 gün içinde şifre sıfırlama talimatları telefon numaranıza gelicek diyo doğru mu başka telefona taksam hattı 2 günde 1 filan mesaj gelir mi ?

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
En net cevap appleyi aramakta

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Zaman aşımına uğramadan yap kanki

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
müşteri hizmetleri olayı çözüyor bende yaşamıştım aynı şeyi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka aldığın Apple store a fit hallolur işin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
çöp kral faturası duruyorsa apple zorluya mail at id pw verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...