Sağolasın artık bannerları almak için insanlara yalvarmak zorunda kalmıyacağımSelam Bugün Size Nasıl Id İle Hesap Nasıl Bulunur Onu Göstereceğim
1.Adım: İlk önce ıd koplayalamak istiyorsanız kullanıcıya sağ tıklayıp ıd kopyala butonuna basmanız yeterlidir sizde öyle bir şey yoksa kullanıcı ayarlarına girip aşağıya kaydırın sonra orda gelişmiş butonuna basın ve oradan geliştirici modu aktif hale getirin
2.AdımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaplinkine gidip orda ıdyı ordaki boşluğa yazınız ve sonra size kullanıcın bilgileri adı etiketi ppsi banneri geliyor (aradığınız kişinin nitrosu varsa ppsini indirebilirsiniz ama banneri hareketliyse indirdiğiniz şekilde gelmeyecek ama hareketsiz banner de istediğiniz gibi gelecektir)
Discord kanka kullanıcının hesap idsi geliştirici modu açıp sende kopyalayabilirsinDostum ne id si bu biraz onuda açklasaydın anlayamadım
teşekkrülerGüzel anlatım kardeşim eline sağlık
evetEngellenen hesaplarla çalışır mı?
discorddan eklersen bakarım Frenzy#1406hemen denedim ama başaramadım lookup tıklanmıyor
yakında gelicek efndimgüzel konu bir de discord mesajları silmek gibi bir şey var mı bulamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?