Onaylı Üye
Ama şöyle adaletin torpilen ibaret olduğu bir yerdeyiz, adam giriyor 1 yıl çıkıyor sonra 1 yıl daha yiyor, buna bir son getirilmeside lazım değilmi?İdam gelmesi bizim sonumuz olur diğer ülkeler için olan itibarımız zaten çok kötü birde idam getirirsek araplardan pek farkımız kalmaz açıkçası objektif olarak bakıyorum müslüman bir ülkenin herhangi bir nedenden dolayı insanı öldürmesi ( asması fark yok ) tamamen yanlış olur 21. yüzyıldayız
İdam gelmesi bizim sonumuz olur diğer ülkeler için olan itibarımız zaten çok kötü birde idam getirirsek araplardan pek farkımız kalmaz açıkçası objektif olarak bakıyorum müslüman bir ülkenin herhangi bir nedenden dolayı insanı öldürmesi ( asması fark yok ) tamamen yanlış olur 21. yüzyıldayız . peki neden araplar dedim çünki insanların el ve ayaklarını kesebilecek kadar caniler ,
Öncelikle aynı kanıdayım adalet torpil , özelliklede sınavlarda görüyoruz zaten eğer küçük bir kızı taciz ettiği için ceza alması gerektiği yerde evlendirmeye kalkan mantığa idam yetkisi verirsen olacaklar çok sıkıntılı olacaktırAma şöyle adaletin torpilen ibaret olduğu bir yerdeyiz, adam giriyor 1 yıl çıkıyor sonra 1 yıl daha yiyor, buna bir son getirilmeside lazım değilmi?
TOMA . bro polis adaleti yok eğer vurma izni gelirse hepten yanarızYurt dışında polislerin vurma izni var.Sokakta bir kadını gasp etseler silahla etkisiz hale getiriliyor.Türkiye'de öyle mi?Polise sıkmadıkça polis hiçbir şey yapamıyor.Sıktığı taktirde sadece ayaklara vurma yetkisi var.Gerçekten can sıkıcı bir durum :/
Dostum kusuruma bakma fakat benim yorumuma verdiğin cevabı biraz açabilirmisin?Öncelikle aynı kanıdayım adalet torpil , özelliklede sınavlarda görüyoruz zaten eğer küçük bir kızı taciz ettiği için ceza alması gerektiği yerde evlendirmeye kalkan mantığa idam yetkisi verirsen olacaklar çok sıkıntılı olacaktır
@TheLifeisBad ( repost seçeneği yoktu ) bence 30 kill i olan bir adam bile ayakları kesilmemeli öznel olarak bunun iki sebebi var 1. si diğer ülkeler önündeki itibarımız 2.si ise ne olursa olsun bir insanın el ve kollarını kesmek eğer o insan bu duruma geldiyse bunun sebebi büyüdüğü aile ve yetiştiği ortamdır ki birde hiçbir dış etkenin olmadığı kararlar varki bunlar uzun hikaye ancak bana kalırsa bu insanlara verilebilecek en iyi ceza '' ALCATRAZ '' hiç alkatrazı duydunuzmu ? alkatras korkunç bir hapishane zamanında bir adaya yapılmış ve açıkçası bence muhteşem bir hapishane biraz araştırın bence tekrar yapılmalı ve faliyete geçirilmeli ancak tüm dünyanın büyük bir planın içerisinde olduğunu ve ülkelerin başkanlarının yönetildiğini göz önünde bulundurursak yine sıkıntılı olacaktır
TOMA . bro polis adaleti yok eğer vurma izni gelirse hepten yanarız
Kısaca şöyle adam 1 yıl yeyip çıkınca tekrar giriyor bunun için getirilen çözümün idam dan çok yasaların doğru şekilde düzeltimesi gerektiğidirDostum kusuruma bakma fakat benim yorumuma verdiğin cevabı biraz açabilirmisin?
Şuan böyle birşey olacağa benzemiyor dostumKısaca şöyle adam 1 yıl yeyip çıkınca tekrar giriyor bunun için getirilen çözümün idam dan çok yasaların doğru şekilde düzeltimesi gerektiğidir
Haklısın dostum sanada iyi forumlarŞuan böyle birşey olacağa benzemiyor dostumİyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?