İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Idle Daddy,idle master,bedava kart,bedava steam kart,kart düşürme,lazhayalet,memoryhackers,mobil kart,oyun kart,steam hacks,steam hile 2017,steam hile 2019, steam hileleri 2019,steam hileleri 2017,steam idle,steam idle master,steam mobil,steam mobil kart,steam mobil kart düşürme,steam oyun hilesi,steam oyun kart,
Merhaba Arkadaşlar Kendim 1 Hafta (17.05.2018)'dan Beri Kullandığım Bir Programı Sizlere Tanıtacam.
Bilgisayara Gerek Yok Telefonunuzdan Vereceğim Programı İndirip Steam Hesabınıza Giriyorsunuz ve Oyunları Seçip Başlat Diyorsunuz Bu Kadar Basit !
Telefonumda Yer Yok Diyorsanız Aşağıda Verdiğim Nox ve Bluestacks Programlarını İndirip Telefonunuzun Yer Alanını İşgal Etmeden Programı Kullanabilirsiniz.
Ben Şuanda Aşağıda Bulunan Resim de Gösterdiğim Gibi Oyun Bilgisayarımda Yüklü Olmadığı Halde Oyunu Oynayarak Kart Düşürüyorum Telefon İçinden Programın Yanı Görüntülerini Aşağıya Koyuyorum Bakabilirsiniz.
Programı İndirin
Program İçinden Steam Hesabınıza Girin.
Programın İçinde Sol En Yukarda Bulunan 3 Noktaya Tıklayın
Tıkladıktan Sonra Games Yazan Yere Tıklayın ve Oyunları Seçin
Oyunları Seçtikten Sonra Start Yazıyor Tıklayın ve Rahatınıza Bakın
Not : Sağ Tarafta Bulunan 3 Noktaya Basarak Dil Ayarını Değiştirebilirsiniz
Not : Programı İndirdiğinizde Otomatik Olarak Türkçe Olarak İnecektir.
Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
NOT : ORİJİNAL İNDİRME YERLERİNDEN VERİLDİĞİ İÇİN VİRÜS TOTAL KOYULMAMIŞTIR. !
Bilgisayara Gerek Yok Telefonunuzdan Vereceğim Programı İndirip Steam Hesabınıza Giriyorsunuz ve Oyunları Seçip Başlat Diyorsunuz Bu Kadar Basit !
Telefonumda Yer Yok Diyorsanız Aşağıda Verdiğim Nox ve Bluestacks Programlarını İndirip Telefonunuzun Yer Alanını İşgal Etmeden Programı Kullanabilirsiniz.
Ben Şuanda Aşağıda Bulunan Resim de Gösterdiğim Gibi Oyun Bilgisayarımda Yüklü Olmadığı Halde Oyunu Oynayarak Kart Düşürüyorum Telefon İçinden Programın Yanı Görüntülerini Aşağıya Koyuyorum Bakabilirsiniz.
Programı İndirin
Program İçinden Steam Hesabınıza Girin.
Programın İçinde Sol En Yukarda Bulunan 3 Noktaya Tıklayın
Tıkladıktan Sonra Games Yazan Yere Tıklayın ve Oyunları Seçin
Oyunları Seçtikten Sonra Start Yazıyor Tıklayın ve Rahatınıza Bakın
Not : Sağ Tarafta Bulunan 3 Noktaya Basarak Dil Ayarını Değiştirebilirsiniz
Not : Programı İndirdiğinizde Otomatik Olarak Türkçe Olarak İnecektir.
Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
NOT : ORİJİNAL İNDİRME YERLERİNDEN VERİLDİĞİ İÇİN VİRÜS TOTAL KOYULMAMIŞTIR. !
Son düzenleme: