Ne kadar sürüyor bu olay , detaylı açıklarmısınSteamda Günlük Veya Haftalık Kart Alma Hakkı Var Diye Biliyorum Sanırım Hakkın Bitmiş
Hala aynı bi değişiklik olmadı.Silsemde o dosyayı zaten program açılınca yeniden geliyor o dosya.windows+R tuşuna basıp veya windows arama kısmından
"çalıştır" yazıp enter'a bas.Gelen yere "%appdata%" yaz.Appdata/local/IdleMaster" klasörünü sil.Sonra programı yönetici olarak çalıştır
Düzelmesi lazım giriş yaparken bu bilgisayarı hatırlayı seçiyosun demiHala aynı bi değişiklik olmadı.Silsemde o dosyayı zaten program açılınca yeniden geliyor o dosya.
Aynen,her seferinde.Şu sorunu bi çözsem çok rahatlayacamDüzelmesi lazım giriş yaparken bu bilgisayarı hatırlayı seçiyosun demi
ip değiştirmenin ne alakası varkiarkadaslar tek cozum ıp degıstırmek
aslan parçası forumda gördüm bir tane reklam yapmiyim şimdi sen bana pmden yaz ben sana linkini atiyim forumun bir tane adam yazmış ip değiştirceniz falanip değiştirmenin ne alakası varki
At bakayım özelden forumun linkini hangi adam demiş bakimaslan parçası forumda gördüm bir tane yapmiyim şimdi sen bana pmden yaz ben sana linkini atiyim forumun bir tane adam yazmış ip değiştirceniz falan))
Öyle yaptım fakat bende olmuyor o nedense.Chromedan dediğin olay çerezlerde steam login kodu değilmi ?Beyler banada oluyordu Ben cozdum Ilk Dosyayı sılın yukardakı arkadasın dedıgı yerden sonra uygulamayı acın dosya ayarlarlardan normal o chromedakı kodunuzu gırın sonra oturumu Benı hatırlayaya tıklayarak acın sonra oturum acılmıcaktır tekrar gırın benı hatırlayaya tıklayın arka planda steamın acık olması lazım ondan sonra benımkı oldu
Rozetler Kısmına Girip Kaç Adet Kartın Kaldığına BakabilirsinNe kadar sürüyor bu olay , detaylı açıklarmısın
Tam olarak nerdenn bakıcam ?Rozetler Kısmına Girip Kaç Adet Kartın Kaldığına Bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?