İdm ile nasıl daha hızlı oyun indirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar şimdi baktım hız testinden benim dowload hızım 23.0 mbps ben internetimin isterse neredeyse hepsini harcasın istiyorum idm ayarları nasıl olmalı nasıl linklerle daha hızlı indirebilirim yardım edermisiniz bu arada idm yi full yaptım yardımlarınızı bekliyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum internet dowland manager internetini ne hızlandırir ne de yavaslatır indirme seçeneklerinden sen hız sınirlayıci brlirlemediysen internetinin indirme hızı neyse ona göre indirme alirsin internet dowland manager bir dosyayı sadece parça parça indirdigi için hızlı indirmeye yardımcı olur fakat internet mbps hızina etki yapmaz
Program sadece indirme yaparken peyderpey indirme yaptığı için daha hızlı indiriyirmus gibi görünür tabi bu büyük dosya boyutlarinda fırsat demek

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum internet dowland manager internetini ne hızlandırir ne de yavaslatır indirme seçeneklerinden sen hız sınirlayıci brlirlemediysen internetinin indirme hızı neyse ona göre indirme alirsin internet dowland manager bir dosyayı sadece parça parça indirdigi için hızlı indirmeye yardımcı olur fakat internet mbps hızina etki yapmaz
Program sadece indirme yaparken peyderpey indirme yaptığı için daha hızlı indiriyirmus gibi görünür tabi bu büyük dosya boyutlarinda fırsat demek
peki internet hızımızı tam kullanarak en azından yarısını kullanarak nasıl indirebilirim alamıyorum aynı hızı modemim kablolarım felanda yeni

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
peki internet hızımızı tam kullanarak en azından yarısını kullanarak nasıl indirebilirim alamıyorum aynı hızı modemim kablolarım felanda yeni
Dostum zaten program ne kadar mbps varsa onun indirme gücünü kullanır
Sen hız sinıri barajı belirlemediysen program hızli bir şekilde dowland yapacaktır

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
internetten yaptigin indirmelerde; indirme sunuculari hizi sinirliyor olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bazı sitelerde ve indirdiğin uygulamalarda kısıtlıyor internet bağlantını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...