Karşıma gelenler beni öldürmek için uğraşıyor xDolsun he
Aga neden o kadar inkar ettin kullandığınıLan bc hkwabjuloşkl yasuo bendim nickimi verdiğin için raporladım konunu bilgine.
Ban mı yiyeyim senle derdim yok bro nickimi silermisin artık şurdan. yasak biliyorsun herhalde? Bende seni raporlamıştım o kadar site falan bildiğinden kullandığın belliydiAga neden o kadar inkar ettin kullandığını
Dostum ben kataya'da hilesin dedim, sana da dedim. Çünkü ikinizin yaptığıda terbiyesizlikti.Lan bc hkwabjuloşkl yasuo bendim nickimi verdiğin için raporladım konunu bilgine. (Not: kendinden çok iyi biri gibi bahsetmişsinde ben daha ağzımı açmadan ordan sende yasuo hile diye ağlamaya başladın ve nickimi verdiğin için ve diğer üyenin senii discordan da yetkililere şikayet ediceğim yasak yaptığın.)
Bro üzgünüm ama 4 kişi reportladı seni ve katayı, ikinizde ban yiceksiniz. Benim tek reportla yeme ihtimalim yok. Şu hileyi kullanıyorsanız adabınızla kullanın.Ban mı yiyeyim senle derdim yok bro nickimi silermisin artık şurdan. yasak biliyorsun herhalde? Bende seni raporlamıştım o kadar site falan bildiğinden kullandığın belliydi
Merak etme ban yemem 0 levelden 38 levele kadar kim bilir kaç report yedim birşey olmaz. Bir kaç korumam var log alınmasın diye dosya değişikleri çok detay veremem ess yi bile ban yemeden 3 aya yakın kullanmışlığım var (ban yemeyeceğimden emin olduğum için rahatım. o yüzden itiraf etmedim edersem sıkıntı olabilirdi :d)Dostum ben kataya'da hilesin dedim, sana da dedim. Çünkü ikinizin yaptığıda terbiyesizlikti.
Post automatically merged:
Bro üzgünüm ama 4 kişi reportladı seni ve katayı, ikinizde ban yiceksiniz. Benim tek reportla yeme ihtimalim yok. Şu hileyi kullanıyorsanız adabınızla kullanın.
Kardeşim ben senin ban yemeni neden isteyeyim, sadece hile kullandığın halde karşıdaki adama hile demen beni gıcık etti. Madem kullanıyorsun neden adamın hilesine karışıyorsun ki? Benide reportlamış bak hele bak. Olum ne şark kurnazı adamlarsınız ya. Keşke şu forumdan ban yesenizde kullanamasanız.Merak etme ban yemem 0 levelden 38 levele kadar kim bilir kaç report yedim birşey olmaz. Bir kaç korumam var log alınmasın diye dosya değişikleri çok detay veremem ess yi bile ban yemeden 3 aya yakın kullanmışlığım var (ban yemeyeceğimden emin olduğum için rahatım. o yüzden itiraf etmedim edersem sıkıntı olabilirdi :d)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?