şöyle birşey ikisi de hdmı çıkış farkı mı acaba ? onu merak ettim sadeceyansıtabilirsin
daha çok canlı yayın üzerine kullanmak istiyorum , o yüzden hdmı ile yansıtsam yeter herhaldeEğer ikisini birbirine pc uzerinden baglamak istiyorsan team wiew den baglayabilirsin
Oyun oynamak istiyorsan aynı wifi ağından lan kurup
Oyun oynayabilirsin dostum
♥♥♥
Hayır dostum iki pc yi birbirine hdmi ile baglayamazsın hdmi ile televizyona yada modeme bağlayabilirsindaha çok canlı yayın üzerine kullanmak istiyorum , o yüzden hdmı ile yansıtsam yeter herhalde
ben kendi bilgisayarımda laptopumda oyun oynicam video izleyecem yandaki laptopta da aynı ekran olacak bunu hdmı ile yapsam yeter miekranlarımı yansıtcan ağmı kurcan arasında
peki reis ben bunu nasıl yansıtabilirim yandaki laptopa?Hayır dostum iki pc yi birbirine hdmi ile baglayamazsın hdmi ile televizyona yada modeme bağlayabilirsin
♥♥♥
dostum şöyle birşey ama iki laptop birbirine hdmı ile bağlanabilir mi ? laptop ikisidecanlı yayın üzerine kullanmak istiyorsun hdmi ile bağla diğer bilgisiyarına Yayın yapıcağın bilgisiyarı OBS indir ordan ekranını seç ve yayına başla
Team wierwer indir karşidaki pc nin id si gir bağlan karşıdaki pc ye yansıtmış olursunben kendi bilgisayarımda laptopumda oyun oynicam video izleyecem yandaki laptopta da aynı ekran olacak bunu hdmı ile yapsam yeter mi
Post automatically merged:
peki reis ben bunu nasıl yansıtabilirim yandaki laptopa?
ama bu sefer kasmaz mı ? ve geç vermez mi ekranaTeam wierwer indir karşidaki pc nin id si gir bağlan karşıdaki pc ye yansıtmış olursun
♥♥♥
ahaha sağol kardeşim , ikisinde de hdmı var ama ikisi de laptop olur mu acaba?girişler aynıysa yansıtırsın canlı yayın açarsan link atarsın gelriz![]()
tamam arkadaşlar anladığım kadarıyla hdmı kablosu ile iki laptop bağlanabilir teşekkür ederim <3Yansıtabiliyorsun kardom ama kablo lazım HDM diye oda vatan bilgisayar da her bilgisayarcıda olur o kardom