İki laptopu birbirine bağlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba, bende iki adet laptop var birisinin ekranını diğerine aktarmak istiyorum ikisinde de hdmı girişi var yansıtabilir miyim?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Eğer ikisini birbirine pc uzerinden baglamak istiyorsan team wiew den baglayabilirsin

Oyun oynamak istiyorsan aynı wifi ağından lan kurup
Oyun oynayabilirsin dostum
♥️♥️♥️

O Oku Atma işte o Ok Zehirli
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
canlı yayın üzerine kullanmak istiyorsun hdmi ile bağla diğer bilgisiyarına Yayın yapıcağın bilgisiyarı OBS indir ordan ekranını seç ve yayına başla

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ekranlarımı yansıtcan ağmı kurcan arasında
ben kendi bilgisayarımda laptopumda oyun oynicam video izleyecem yandaki laptopta da aynı ekran olacak bunu hdmı ile yapsam yeter mi
Post automatically merged:

Hayır dostum iki pc yi birbirine hdmi ile baglayamazsın hdmi ile televizyona yada modeme bağlayabilirsin
♥♥♥
peki reis ben bunu nasıl yansıtabilirim yandaki laptopa?

canlı yayın üzerine kullanmak istiyorsun hdmi ile bağla diğer bilgisiyarına Yayın yapıcağın bilgisiyarı OBS indir ordan ekranını seç ve yayına başla
dostum şöyle birşey ama iki laptop birbirine hdmı ile bağlanabilir mi ? laptop ikiside

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ben kendi bilgisayarımda laptopumda oyun oynicam video izleyecem yandaki laptopta da aynı ekran olacak bunu hdmı ile yapsam yeter mi

peki reis ben bunu nasıl yansıtabilirim yandaki laptopa?
Team wierwer indir karşidaki pc nin id si gir bağlan karşıdaki pc ye yansıtmış olursun
♥️♥️♥️

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Doatum ikisinin hdmı çıkışı olaması bir şeyi değiştirmez. Kabloyla iki laptopu bağla daha sonra masa üstüne sağ tık yap ve ekran çözünürlükşeri kısmından diğer cihazın ekranını seçebelirsin eğer win10 kullanıyorsan f11 tuşu ile (genelde) ekranlar arası geçiş yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...