Üye
amd fps bakımından daha iuiamd fps bakımından bir tık daha iyi valorantta gördüğüm kadarıyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Genel olarak fps oyunları oynuyorum ve onun için almayı düşünüyorum
Ryzen 5600 daha iyi gibi geldi sanki fps oyunları için fps olarakta fark var diyebilirim youtubede araştırmalarıma göre..
Önerinize açığım.
Ek olarak asusun monitörünü seçtim tn panelBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
15 12400f daha iyi. İnternette araştırırsanız sonuca varırsınız zaten.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ryzen 5600 daha iyi gibi geldi sanki fps oyunları için fps olarakta fark var diyebilirim youtubede araştırmalarıma göre..
Önerinize açığım.
Ek olarak asusun monitörünü seçtim tn panelBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
araştırdım valorantta ryzen 5600 400 görüyor ama i5 12400f 250 300 nedense bu beni bir tık düşürdü i5 12400f den youtubeden baktım.15 12400f daha iyi. İnternette araştırırsanız sonuca varırsınız zaten.
araştırdım valorantta ryzen 5600 400 görüyor ama i5 12400f 250 300 nedense bu beni bir tık düşürdü i5 12400f den youtubeden baktım.
Fps oyunları için yetersiz buluyorum i5 12400fEkli dosyayı görüntüle 80901
Ekli dosyayı görüntüle 80902
İNTEL de kalmanız daha mantıklı görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 80903
Genel olarak zaten fps tarzı oyunları oynuyorum valorant cs go gibi youtubeden karşılaştırdım ryzen 5600 daha fazla fps verdiğini gördüm 5600 i7 işlemciyle yarışıyormuş sanırım daha mantıklı geldiBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBu site genelde intel taraflı olur başka benchmark sitelerine de bakabilirsiniz. Tek bir oyunla karar vermenizi önermem. Ki zaten onun dışında ryzen işlemcileri genel olarak fiyat performans bakımından intel işlemcilere göre daha iyidir, haklısınız yani.
amd al kardeşimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Önerinize açığım.
monitör hakkında konusmayacağımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Önerinize açığım.
2cı cok daha ıyı performanslı tavsıye ederımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Önerinize açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?