Seçkin Üye
İşe yaramadı dostum. O dediğin yerden ikonları sadece büyütebiliyorum...Masaüstüne sağ tık yap ve görüntü ayarlarına tıkla. Açılan ekranda hangi ekranı değiştirmek istiyorsan onu seç, seçtiğin ekranın çözünürlük ve ölçek ayarlarını göreceksin. Ölçek ayarlarından istediğin boyuta getir ve kaydet. Sorun çözüldü
Bunu yaptığımda laptoptaki ikonlarda küçülüyor...Ekli dosyayı görüntüle 81885sağ tık görünümden yapabilirsin
İki ekranında çözünürlük değerlerini söyler misin? Eğer ekran ölçeklendirmesi ile istediğin boyuta getiremediysen başka bir yolu olmayabilir.İşe yaramadı dostum. O dediğin yerden ikonları sadece büyütebiliyorum...
Gene olmadı bendeİki ekranında çözünürlük değerlerini söyler misin? Eğer ekran ölçeklendirmesi ile istediğin boyuta getiremediysen başka bir yolu olmayabilir.
which lang is this?Arkadaşlar iş için yeni bir monitör aldım ve bu monitörü laptopuma ikinci ekran olarak bağladım. Ancak şöyle bir sıkıntı var: Ekranım kendini laptopa göre ayarladığından dolayı ikonlar aşırı büyük ve gözümü ağrıtıyor.
Sorum şu: Laptoptaki ikonların büyüklüğüne karışmadan monitördeki ikonları nasıl küçültebilirim?
bende bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederim <3Ekli dosyayı görüntüle 81885sağ tık görünümden yapabilirsin
bu kadar basitEkli dosyayı görüntüle 81885sağ tık görünümden yapabilirsin
bu şekilde oluyor hemde çok basit biraz deneseydin bişeyleri bulabilirdinMasaüstü sağ tık görünüm seçeneklerinden dusurebilirsin
masa üstüne sağ tık yapınca görüntü ayarları çıkıyor oradan yapıyorsun kankaArkadaşlar iş için yeni bir monitör aldım ve bu monitörü laptopuma ikinci ekran olarak bağladım. Ancak şöyle bir sıkıntı var: Ekranım kendini laptopa göre ayarladığından dolayı ikonlar aşırı büyük ve gözümü ağrıtıyor.
Sorum şu: Laptoptaki ikonların büyüklüğüne karışmadan monitördeki ikonları nasıl küçültebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?