Bütçen 300 TL miydiEvet buna benzer konu açmıştım fakat durumlar daha farklı şimdi . Resident evil village almaya karar verdim fakat script almakta aklımdan geçiyor . Resident evil village alsam biten bi oyun ve bitince aşırı fazla sıkılmaktan korkuyorum ve öyle olcağını düşündüğümden aklımda script alma fikride geldi . Daha önceden re:village'ı youtube'dan izleyip bitirdim oyunu biliyorum yani . Siz olsaydınız bildiğiniz bir oyunumu alırdınız yoksa script alıp keyfinizemi bakardınız . Eğer aklınızda farklı bir görüş varsada belirtmeyi unutmayın lütfen kafam çok karışık . (Oyun önercekseniz lütfen PS5 için önerin!)
EvetBütçen 300 TL miydi
300 Lira ile herhangi bir kaliteli scriptt alamazsın bu ekonomi şartlarında o yüzden oyunu alıp oynaman en iyi seçenek olacaktır çünkü toir ve onun paste'lerini alacaksın haliyle de paran çöpe gitmiş olacak hiç gerek yok
katılıyorum bencede sc almalısc al keyfine bak kardeşim
Bazen çok acımasız oluyosun ekonomist misin senparayı dolara bas 2 gün sonra 1000 tl olur sonra istediğini al
gerçekler bunlar dostum dost acı söyler dolar 30 lira olacak zatenBazen çok acımasız oluyosun ekonomist misin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?