Griffin Premium
Kardeşim Hemen Formatımı Çalmışın Bakıyorumda
Knk Olmazda Biraz Özgün Olsan Mesela Çünkü İnsanlar Aynı Konuyu Sıkar Ben Paylaştım Ama Sen BilirsinAynen Reis kusura bakmabenimde foruma bi yararım dokunsun dedim sorun olur mu ? Senin için
Knk Olmazda Biraz Özgün Olsan Mesela Çünkü İnsanlar Aynı Konuyu Sıkar Ben Paylaştım Ama Sen Bilirsin
kardeşim yararın dokunması bilgi paylaşmakla sınırlı değil ki bir sürü içerik varAynen Reis kusura bakmabenimde foruma bi yararım dokunsun dedim sorun olur mu ? Senin için
Neyse Kafana Göre TakılKanka ben ilginç şeyleri paylaştım sende haberleri bence bi sorun olmaz
kardeşim yararın dokunması bilgi paylaşmakla sınırlı değil ki bir sürü içerik var
kardeşim yararın dokunması bilgi paylaşmakla sınırlı değil ki bir sürü içerik var
benim için sıkıntı yok silmene gerekte yokTamam kardeşim bu konuyu sileyim ben ozaman daha özgün içerik paylaşayım sıkıntı olacak gibi
1 Format Yapıyorum Ardından Bir Sürü Kişi Yapıyor Sonra Okursan Zaten Keyfine Göre Takıl Yazdım Tabi Gördüysenİsteyen istediğini yazabilir çalma gibi bir durum göremiyorum
Bende öyle düşünüyorumİsteyen istediğini yazabilir çalma gibi bir durum göremiyorum
Gerçekten çok ilginçler ilk defa görüyorum hepsini
Baya ilginç
Tamam Sonra Keyfine Göre Takıl Dedim Zaten Yapma DemedimAyrıca şimdi aklıma geldi bu forumda Steam ücretsiz oyunlarını vs seri halinde paylaşıyorum uzun zamandır arada başkalarıda paylaşıyor ancak benim onlara karışma gibi bir hakkım yok , aynı senin gibi
Tamam Sonra Keyfine Göre Takıl Dedim Zaten Yapma Demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?