Kanka ne ilişkisi ilişki kuracak birisi olsa anlatırım dabeyler ilişkiler hakkında konuşalım bir yerden başlatın
niye kanka ilişki kuracak birisini neden bulamıyorsun problem nedirKanka ne ilişkisi ilişki kuracak birisi olsa anlatırım da
Kanka ben tiple 0-1 geride başlamışımniye kanka ilişki kuracak birisini neden bulamıyorsun problem nedir
kanka tip güzelik görecelidir biri olmasa diğeri olurKanka ben tiple 0-1 geride başlamışım
aynen kanka anlamıyorum neden bütün kızlar küfür eden kendni ileri atmaya çalışan kişilerin peşinden koşuyor ?Tipinle değil ki zaten Arkadaşlık ilişkisinde genelde insanlığına bakıyorlar tipe değil ne kadar iyi bir arkadaş olursan o kadar iyi olur seçici olursan 1 2 arkadaşın ama gerçek dostun olur seçici olmazsan etrafında herkes tanıdık olur. Sevgili ilişkisine gelecek olursak tip tekrardan önemli değil benim kendi görüşüm şudur çevremde ne kadar itlik serserilik yapıp kendini millete reklam edip ego yapan insanların peşinde bir sürü kız var hepsine kötü davranmasına rağmen.
Haklısın reisaynen kanka anlamıyorum neden bütün kızlar küfür eden kendni ileri atmaya çalışan kişilerin peşinden koşuyor ?
oysa çok efendi ve iyi kalpli insanlar da olabiliyor
kank zanten bu insanlar birilerini hep ezerek kendini ön pilana atıyor hep manipilasyon yapıyorlarHaklısın reis
O kadar haklısın ki maalesef durum böyle . Egoist , kendini birşey sanan, belalı tiplerin yanlarındaki kızlara bakınca kızlara acıyorum .aynen kanka anlamıyorum neden bütün kızlar küfür eden kendni ileri atmaya çalışan kişilerin peşinden koşuyor ?
Ah dostum bir bilsem bende neden öyle oluyor büyük ihtimalle senelerdir yalnız yaşamazdım hayatta olması gereken kişilik olduğumu düşünüyorum insanlara sürekli olarak empati kurmaya çalışıyorum her şeyi alttan alıyorum sabır ediyorum. Fakat bu kızlara göre sanırım pekte önemli değil. Ya kötü bir insan olacaksın ya da çok para sahibi olacaksın. Maalesef artık paraya eskiden daha çok bakıyorlar. Zengin bir baban yoksa ve bir araban yoksa ve iştende ancak kendine para yettiriyorsan boşuna şansını deneme derim ben bıraktım artık. Her iki ilişkide de paran olduğunda yanında olan insanlardan uzaklaşmaya çalış derim.aynen kanka anlamıyorum neden bütün kızlar küfür eden kendni ileri atmaya çalışan kişilerin peşinden koşuyor ?
O kadar haklısın ki maalesef durum böyle . Egoist , kendini birşey sanan, belalı tiplerin yanlarındaki kızlara bakınca kızlara acıyorum .
Haklısın reis
kanka niye ilişkisiz bir insanmısın ?Ne ilişkisi reis hangi ilişki kurulacak bir ilişki mi var?![]()
![]()
Cebine değil de kalbine bakan birisini bulduğun zaman kaçırma onu .Ah dostum bir bilsem bende neden öyle oluyor büyük ihtimalle senelerdir yalnız yaşamazdım hayatta olması gereken kişilik olduğumu düşünüyorum insanlara sürekli olarak empati kurmaya çalışıyorum her şeyi alttan alıyorum sabır ediyorum. Fakat bu kızlara göre sanırım pekte önemli değil. Ya kötü bir insan olacaksın ya da çok para sahibi olacaksın. Maalesef artık paraya eskiden daha çok bakıyorlar. Zengin bir baban yoksa ve bir araban yoksa ve iştende ancak kendine para yettiriyorsan boşuna şansını deneme derim ben bıraktım artık. Her iki ilişkide de paran olduğunda yanında olan insanlardan uzaklaşmaya çalış derim.
Öyle birini bulursan evleneceğim zaten kaçırmam merak etme ama artık pek uğraşmıyorum diyebilirimCebine değil de kalbine bakan birisini bulduğun zaman kaçırma onu .
Bu dünya zalım dünya ya sende zalım olacan ya da üzülüp kendini kurutacankanka aslında onlara o avantajı veren biziz biliyormusun bu insanlar hep birilerini yani sesi çıkmayan insanları ezerek o noktaya geliyorlar farkındaysan kedi si gibi birisinin yanında sesi çıkmıyor
Post automatically merged:
kanka niye ilişkisiz bir insanmısın ?![]()
ha bak kanka altan alıyorum diyorsun altan alan insanları sevmiyorlarAh dostum bir bilsem bende neden öyle oluyor büyük ihtimalle senelerdir yalnız yaşamazdım hayatta olması gereken kişilik olduğumu düşünüyorum insanlara sürekli olarak empati kurmaya çalışıyorum her şeyi alttan alıyorum sabır ediyorum. Fakat bu kızlara göre sanırım pekte önemli değil. Ya kötü bir insan olacaksın ya da çok para sahibi olacaksın. Maalesef artık paraya eskiden daha çok bakıyorlar. Zengin bir baban yoksa ve bir araban yoksa ve iştende ancak kendine para yettiriyorsan boşuna şansını deneme derim ben bıraktım artık. Her iki ilişkide de paran olduğunda yanında olan insanlardan uzaklaşmaya çalış derim.
demi biri birini depik atıysa sen ona roket atacan ölmediyse garanti ölecekÖyle birini bulursan evleneceğim zaten kaçırmam merak etme ama artık pek uğraşmıyorum diyebilirim
Bu dünya zalım dünya ya sende zalım olacan ya da üzülüp kendini kurutacan![]()
Aynen öyle insanların bütün kızlar peşinde mesela çevrende diyor ooo atarlı falan filan. Ben öyle bir insan olamadım işte değişmek için çok uğraştım fakat biraz geç kaldım. Nasıl mutlu olabiliyorsanız öyle olun illaki fedakarlık yapmak zorunda kalacaksınızha bak kanka altan alıyorum diyorsun altan alan insanları sevmiyorlar
illa atarlı olacan illa kendini ileri atan kendinden gücsüzleri ezecen hepsi böyle deil ama bir çoğu öyle
kanka kafana göre mesala bir arkadaşımız bizi neden başka birisinin yanında küçük düşürür neden başkasının yanın da bize garip davranırne tür ilişki konusu açalım dostum sen aç bizde yazalım bir şeyler