ilişkilerde kadınlar neden kendilerinden büyük erkekleri tercih ederler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Bilimin açıklayamadığı bazı olay ve varlıklar:
dünyanın yaratılışı
beyinin kapasitesi
karadelikler
KADINLAR

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kızlar olgun kendini sahiplenen ilgi gösteren erkekleri seviyor. Şimdi şöyleki 30 yaşında bir erkek rahatlıkla onlara ilgi gösteriyor utanma çekinme yok ve rahatlar bu olay şöyle 19 yaşındaki erkeklerde ilgi gösteriyor fakat bu ilginin sahte oldugunu çok açık ediyorlar tabi kızlarda haliyle anlıyor bunu eger alfaysan her halini gerçek bir şekilde yansıtabiliyorsan yaş farketmez kızlar gene senle birlikte olur.

Tepkiler: BOT
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence yaş kısıtlaması olması lazım kos koca adamlar kızı yaşında kızla birlikte

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "volkanserin01, post: 3609617, member: 2252606"]
Because it hits better for you to think more mature.
[/ QUOTE]
haha thats a lie ive been with girls older than me that dont know what they want and are immature
The main problem with girls dating older men is their stamina tends to decrease as they get older

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ego tatmini olduğunu düşünüyorum. Bir insan neden yaşıtlarıyla ilişki kurmak istemez ki. Sanırım yaş arttıkça olgunluğun arttığını düşünüyorlar ve büyük kişilerle ilişki kurmaya başlıyorlar ve dışarıya "Benden büyükleri bile tavlayabilirim havalıyım." zihniyeti bırakmaya çalışıyorlar. Tercih meselesi ama

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Olay sadece maddi çok uzun cümleler kurmaya gerek yok bence

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çünkü kadınlar erken olgunlaşır

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bunun cevabını ben sana açık ve net söylüyorum dostum. Para çünkü olgun tabir edilen erkekler işini gücünü eline almıştır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
özellikle liselilerde var bu problem.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kızlar kendilerince alfa erkeğini bulana kadar öyle saçmalıklar yapabiliyorlar. Çünkü karar mekanizmaları farklı çalışıyor, kendilerini daha güvende hissettiklerini düşünüyorlar.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
çünkü kadınlar erken olgunlaşır
Hocam ben bu düşüncenin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Ben 21 yaşındayım ve benden daha büyük tanıdığım kadınlar var. Ego olsun diye söylemiyorum kesinlikle birçok erkek onlardan daha olgundur. Konuştuğun zaman anlıyorsun o durumu zaten, kadının erken olgunlaşması gibi bir durum yok. İnsanlar etrafında gördükleriyle ve yaşadıklarıyla olgunlaşır.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kız görüşü olarak geçeyim (düşüncem.) ''Heeey! dostum baksana sevgilim yaşça büyük! hey hey hey gördün mü! parası çok ve özellikle fazla hawli, daha 19 yaşımda çok olgun gibi hissetmiş rolü yapıp 30 yaşındaki biriyle kalkıp oturuyorum, yeee!!'' düşüncelerini yazardım da üşendim anla sen

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Buna bende katılıyorum , genelde zaten evli çiftler arasında yaş farkı hep vardır. doğanın kanunu diyelim buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...