- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
2 hesabınızada gerekli bilgiler ve teamspeak3 teslim edilmiştir.!kaçırdıysam etkinlik için yinede saol.kaçırmadıysam gmail:farkyeter2001@gmail.com hotmail:haso_haso72@hotmail.com
2 hesabınızada gerekli bilgiler ve teamspeak3 teslim edilmiştir.!kaçırdıysam etkinlik için yinede saol.kaçırmadıysam gmail:farkyeter2001@gmail.com hotmail:haso_haso72@hotmail.com
üzgünüm onaylı üye ve üstü olmalısınız !
tamam kardeşim bu seferlik sana ts vereceğim ama sana 480 kişilik açacağım çünkü onaylı değilsin !reis lütfen çok ihtiyacım var ya arkadaşlarla oyun falan oynuyoruz ts serveri lazım oluyor lütfen onaylı değilim ama en yakın zamanda olmaya çalışıcam lütfen @BlueStar
üzgünüm onaylı üye ve üstü olmalısınız !
çok teşekkürler caymazmert@gmail.comtamam kardeşim bu seferlik sana ts vereceğim ama sana 480 kişilik açacağım çünkü onaylı değilsin !
epostana gerekli bilgiler ve teamspeak3 adresi teslim edilmiştir.!
Teşekkür Ederim Girdim Allah Razı Olsun Efendim I'bot Yetkisi Verebiliyor Musunuz Acabagerekli bilgiler ve server epostaya teslim edilmiştir.!
yetkimi sildim3 kişi KATILMIŞTIR SON 2 KİŞİ !
yetki verilmiştir.!yetkimi sildim
Im Bot Yetkisi daha yapım aşamasındadır ama ts nizin çalınma ihtimalinde bizden yardım isteyebilirsiniz sitede her vakit onlineyim !Teşekkür Ederim Girdim Allah Razı Olsun Efendim I'bot Yetkisi Verebiliyor Musunuz AcabaBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapVerdiğiniz Ts Bu
Eywallah Teşekkür Ederim Sağol VarolIm Bot Yetkisi daha yapım aşamasındadır ama ts nizin çalınma ihtimalinde bizden yardım isteyebilirsiniz sitede her vakit onlineyim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?