eline sağlık çok güzel olmuş. avangers yok oluş anına benzemiş
Bence o logonun yok olma anı biraz daha hızlı olabilir ve logo kötü duruyor onun dışında :gelisirabii:
Bence güzel olmuş hoş duruyo eline sağlık :gelisirabii:
Eline Sağlık dostum. İlk çalışmaya göre baya başarılı
İlk deneme ne göre bence fena değil güzel olmuş.
Logo eğilip bükülmese ve beyaz renk değil de parçacık efektleriyle aynı renk olsa çok daha güzel olurmuş. Eline sağlık
Bunun yanında çok az photoshop bilgin olursa çok faydası olur. Mesela logonun rengi ve boyutu için after effects üzerinden oynama yapmana gerek kalmaz. Ben sony vegas + photoshopun çok ekmeğini yedimÖzellikle senin yorumunu bekledim, bu programda ilk tecrübem olduğundan dolayı biraz da Tutorial videsouna çok bağlı kalarak yapmak istemedim. Bir kaç saniye kaybından dolayı logo maalesef bu şekilde oldu. Parçacık rengini vermeye çalıştım ancak arka plan rengini değişmem gerekiyordu (tabi kendi hayalimce) o zaman da smoke efekti olmayacaktı. Zaten alt ve üstte de smoke efekti koymuştum ama render'da fark ettim Layer'da aktif etmeyi unutmuşumSenin
bende adobe after effects ile ilgilkeniyorum fps değerini biraz daha yüksek tutmaya çalış 29fps güzel olur 60fps kasabilir
Bunun yanında çok az photoshop bilgin olursa çok faydası olur. Mesela logonun rengi ve boyutu için after effects üzerinden oynama yapmana gerek kalmaz. Ben sony vegas + photoshopun çok ekmeğini yedim
After Effects'i iyi kullanan birisiyim ellerine sağlık güzel olmuş bence.
Eskiden yaptığım foto. Buda videolarım.
Knk why brothers isen ben Lacia.edits forumda olmana şaşırdımAfter Effects'i iyi kullanan birisiyim ellerine sağlık güzel olmuş bence.
Eskiden yaptığım foto. Buda videolarım.
Kanka zaten ben demiştim sayfada programlama ile uğraşıyorum edit sadece eğlence amaclı diyeParçaladığın layera mask koy feather i arttır. Mask path ile istediğin yönde yok et o kalan particleleri.
Post automatically merged:
Knk why brothers isen ben Lacia.edits forumda olmana şaşırdım
Ne güzel başarılar o zaman sanaKanka zaten ben demiştim sayfada programlama ile uğraşıyorum edit sadece eğlence amaclı diye
Şİmdi riot games ve ea games'in sponsoru olan bir yazılım şirketindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?