Onaylı Üye
Evet itiraf etmeliyim ki amacım bu siteye girip hileyi aktif etmekti fakat sanırım bu siteye sırf hile için girmeyeceğim, bilgi paylaşımları güzel, bir de forum kazansın diye arada reklamlarda bakıyorum. Hem ziyaret hem ticaret, fakata ilk amaç şu hile bir aktif olsun. Ben yıllardır forum sitelerinde gezerim bilgiyi severim. Yalnız insanlar sadece hile için değil forumları ve bilgiyi sevdiği için paylaşmayı sevdiği için burada olsun.
Aslında bu forumda harika bilgiler var. Biraz takip etmek güzel bir şeydir e tabi takip ederken yorumlara katılmakta hoş bir şeydirEvet itiraf etmeliyim ki amacım bu siteye girip hileyi aktif etmekti fakat sanırım bu siteye sırf hile için girmeyeceğim, bilgi paylaşımları güzel, bir de forum kazansın diye arada reklamlarda bakıyorum. Hem ziyaret hem ticaret, fakata ilk amaç şu hile bir aktif olsun. Ben yıllardır forum sitelerinde gezerim bilgiyi severim. Yalnız insanlar sadece hile için değil forumları ve bilgiyi sevdiği için paylaşmayı sevdiği için burada olsun.
Bir zamanlar benimde bir forum sitem vardı evlenince ilgilenemedim kapatmak zorunda kaldım.Aslında, bu forumda büyük bilgiler var. Biraz takip etmek güzel bir şey.
açıkçası bende bugün farkettim ki bu site tek amacı hile açmak değilmiş forumlarda açıklayıcı yazılar bi çok konuda bana yardımcı oldu ve bende elimden geleni bilgim ışığında yapmaya çalışıyorum yaparkende zevk alıyorum insanlara yardımcı olabildiğini düşünmek, hileyi açıp adamın kafasına tek atmaktan daha güzel geldiEvet itiraf etmeliyim ki amacım bu siteye girip hileyi aktif etmekti fakat sanırım bu siteye sırf hile için girmeyeceğim, bilgi paylaşımları güzel, bir de forum kazansın diye arada reklamlarda bakıyorum. Hem ziyaret hem ticaret, fakata ilk amaç şu hile bir aktif olsun. Ben yıllardır forum sitelerinde gezerim bilgiyi severim. Yalnız insanlar sadece hile için değil forumları ve bilgiyi sevdiği için paylaşmayı sevdiği için burada olsun.
zeki birikimli insanlarla dolu kesinlikle hoş bir deneyim burada dolaşmakEvet itiraf etmeliyim ki amacım bu siteye girip hileyi aktif etmekti fakat sanırım bu siteye sırf hile için girmeyeceğim, bilgi paylaşımları güzel, bir de forum kazansın diye arada reklamlarda bakıyorum. Hem ziyaret hem ticaret, fakata ilk amaç şu hile bir aktif olsun. Ben yıllardır forum sitelerinde gezerim bilgiyi severim. Yalnız insanlar sadece hile için değil forumları ve bilgiyi sevdiği için paylaşmayı sevdiği için burada olsun.
aynı düşünceleri zihnimde dolandırıp duruyorum sabahtan akşama kadar forumlarda yardımcı olabiliceğim konuları arayabilirimzeki birikimli insanlarla dolu kesinlikle hoş bir deneyim burada dolaşmak
ne konuda yardım istediğine bağlıyardım edebılırmısınız bana lutfen
asıl konu hileden muzdarip olmak yani sıkmak ve insanları o oyunun sürükleyiciliğinden uzaklaştırmak olmayan bir hile sitesi yani en güvenilir ve ayrıca içerisinde faydalı bilgilerin sürekli olarak var olduğu bir site 1 yılı aşkın kullanıyoruum hiçbi şikayetim yok sonuna kadar güveniyorumilk once pubg lite oyununda hilelerdfen oyun oynanmaz hale geldi bende bu siteye geldim sonra biraz takip birazda yorumlari okuyunca herseyle isime yariyan faydali yorumlar gordum ayrilamiyom iste
bende şuanda herkesle mesajlaşmak yardımcı olabiliceğim bir soruya cevap aramak hatta araştırma yapmak için vakit harcar oldum bu insanı çok memnun eden bir olayNe yalan olsun hile için gelmiştim ben de, sonra zamanımı gecirebilecegim forum konuları buldum Genel Kültür gibi
neyden değilsin anlayamadımben değilim
valla bende nerde sohbet var nerede yardıma ihtiyacı olan kişi ler var oraya damlıyorum uzun süredir bende aktifim çok zevkli forumları okumak yazmak vskayıt olalı bır saat oldu forumdan çıkamıyorum
bu sitedin kuruluş nedenide zaten oyunu özgür kılmak değilmişuanki amacım hala bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?