- Konuyu başlatan
-
Güzel eline sağlık
Eline Sağlık. Daha Yenisin Yavaş Yavaş Daha İyi Tasarımlar Ve Hileler Kodlarsın.
Hayırlı olsun. Başarılarının devamını dilerim.
Eline sağlık birader
Ellerine sağlık Başarıllar
hayırlı olsun yavaş yavaş bakalım
Hayırlı olsun ne diyim İns daha iyi lerine Online oyunlara yaparsan güzel oluır
cok tessekurler arkadaslarGüzel eline sağlık
youtubeden videolar izledim felantebrik ederim kardeşim vb ilemi kodladın nasıl öğrendin bro
Başarılarının devamını dilerim kardeşim. Herkes bu yollardan geçmiştir.Hekese Merhaba Arkadaşlar Bugun ilk defa kendi hile programımı oluşturdumbirçoğunuz buna bakıp nekadar basit diyebilirsiniz size çok kolay gelebilir belkide 10 dakikada yapabileceğiniz bir şey fakat ben biraz uğraştım bu ilk hilem olduğu için bayağı zorlandım pointer bulmak olsun onu kodlamak vs... sizlerle paylaşmak istedim dalga geçmesseniz sevinirim yorumlarınızı bekliyorum.
saolBaşarılarının devamını dilerim kardeşim. Herkes bu yollardan geçmiştir.
tessekur ederimVay mbwerbanda Asker Hilesi Yapılmış İlk Hilen Olarak Bence Çok Güzel Bi Başlangıc Devamını Bekliyoruz
saolileride daha iyilerini yaparsınbaşarılar
zulu ya hile yapanları beklıyoruz elıne saglıkHekese Merhaba Arkadaşlar Bugun ilk defa kendi hile programımı oluşturdumbirçoğunuz buna bakıp nekadar basit diyebilirsiniz size çok kolay gelebilir belkide 10 dakikada yapabileceğiniz bir şey fakat ben biraz uğraştım bu ilk hilem olduğu için bayağı zorlandım pointer bulmak olsun onu kodlamak vs... sizlerle paylaşmak istedim dalga geçmesseniz sevinirim yorumlarınızı bekliyorum.
zulu ya hile yapanları beklıyoruz elıne saglık
saolun tessekur ederimkardeşim hayırlı olsun inş coder olursun adamsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?