2436
Onaylı Üye
KARDEŞ CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM MONTAGE HARIKA VE IYI OYNUYOSUN HELAL OLSN HANGİ PROGRAMLA EDİTLİYORSUN SÖYLERMİSİN LÜTFEN
:heart:
Kaptan' Alıntı:Koray' Alıntı:Çok iyi olmuş intro güzelmiş![]()
İntorumu Hileli Corder Yaptı Ona Ulaşıp Rica edersen sana da yapabilir . İntroyu beğendiğin için Teşekkürler
mauro11' Alıntı:kardesım bende bi sorun var video ekliyorum sonra önizleme yaparken video paşlatıyorum pausleyip duruyor kendini :! yani video olmuyor mp3 koyuyorum calıyor ?
Ben Sony Vegas Pro 11 Kullanıyorum videoyu Render ass diyerek mp4 seçeniğini isaretlemen lazım Videolardada Var Nasıl yapılacagı![]()
fakehsap44' Alıntı:KARDEŞ CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM MONTAGE HARIKA VE IYI OYNUYOSUN HELAL OLSN HANGİ PROGRAMLA EDİTLİYORSUN SÖYLERMİSİN LÜTFEN:heart:
![]()
mauro11' Alıntı:Kaptan' Alıntı:İntorumu Hileli Corder Yaptı Ona Ulaşıp Rica edersen sana da yapabilir . İntroyu beğendiğin için Teşekkürler
Ben Sony Vegas Pro 11 Kullanıyorum videoyu Render ass diyerek mp4 seçeniğini isaretlemen lazım Videolardada Var Nasıl yapılacagı![]()
cözdüm :mp4 olarak atıcakmışız :
ywallah yardım ıcın yinede :
artık bandicamla mp4 olarak cekcem
![]()
Kaptan' Alıntı:fakehsap44' Alıntı:KARDEŞ CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM MONTAGE HARIKA VE IYI OYNUYOSUN HELAL OLSN HANGİ PROGRAMLA EDİTLİYORSUN SÖYLERMİSİN LÜTFEN:heart:
![]()
Yorumun Ve Övgülerin için Teşşekür ederim Kardeşim
Bu programla Edit Yapıyorum Yazıya Tıklayarak Konuya Gidebilirsin
mauro11' Alıntı:cözdüm :mp4 olarak atıcakmışız :
ywallah yardım ıcın yinede :
artık bandicamla mp4 olarak cekcem
![]()
Bandicam Yerine Frapsı Öneririm Fraps Ayarlarını Bu konudan bakabilirsin
mauro11' Alıntı:Kaptan' Alıntı:Yorumun Ve Övgülerin için Teşşekür ederim Kardeşim
Bu programla Edit Yapıyorum Yazıya Tıklayarak Konuya Gidebilirsin
Bandicam Yerine Frapsı Öneririm Fraps Ayarlarını Bu konudan bakabilirsin
Fraps ? o nun Ne Farkı Var ?
Asmodeus' Alıntı:Bileğine sağlık Şenol abi,videoda güzel olmuş![]()
ERZURUM' Alıntı:Eğer İyise + Rep Kardeş
Kaptan' Alıntı:mauro11' Alıntı:Fraps ? o nun Ne Farkı Var ?
Fraps Direk Ekran Görüntüsü Alıyor Videoda Dediği gibi Ama Bandicam Ekrana Saniye Saniye Resim Cektiği İcin Tavsiye Etmiyorum Ekranının ortasında Bandicamin Sitesi Yazıyor![]()
beratnaci21' Alıntı:abi sen prosunçok güzel olmuş biara ws atalım
![]()
saliher25' Alıntı:eline sağlık güzel yapmışsın![]()
Sağol Teşekkür ederim Videoyu beğendiğin icinGameMafia' Alıntı:süpersin basarıların devamıını dılerım :3
Kaptan' Alıntı:saliher25' Alıntı:eline sağlık güzel yapmışsın![]()
Eyvvallah sagol![]()
Sağol Teşekkür ederim Videoyu beğendiğin icinGameMafia' Alıntı:süpersin basarıların devamıını dılerım :3
![]()
![]()