İlk Montage Beğenicekmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2436
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
KARDEŞ CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM MONTAGE HARIKA VE IYI OYNUYOSUN HELAL OLSN HANGİ PROGRAMLA EDİTLİYORSUN SÖYLERMİSİN LÜTFEN :) :heart: :cool:

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Kaptan' Alıntı:
Koray' Alıntı:
Çok iyi olmuş intro güzelmiş :)

İntorumu Hileli Corder Yaptı Ona Ulaşıp Rica edersen sana da yapabilir . İntroyu beğendiğin için Teşekkürler  :cool:

mauro11' Alıntı:
kardesım bende bi sorun var video ekliyorum sonra önizleme yaparken video paşlatıyorum pausleyip duruyor kendini :! yani video olmuyor mp3 koyuyorum calıyor ?

Ben Sony Vegas Pro 11 Kullanıyorum videoyu Render ass diyerek mp4 seçeniğini isaretlemen lazım Videolardada Var Nasıl yapılacagı  :cool:

cözdüm ::D mp4 olarak atıcakmışız ::Dywallah yardım ıcın yinede ::Dartık bandicamla mp4 olarak cekcem :D

「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
fakehsap44' Alıntı:
KARDEŞ CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM MONTAGE HARIKA VE IYI OYNUYOSUN HELAL OLSN HANGİ PROGRAMLA EDİTLİYORSUN SÖYLERMİSİN LÜTFEN :) :heart: :cool:

Yorumun  Ve Övgülerin için Teşşekür ederim Kardeşim 
Bu programla Edit Yapıyorum Yazıya Tıklayarak Konuya Gidebilirsin  :cool:

mauro11' Alıntı:
Kaptan' Alıntı:
İntorumu Hileli Corder Yaptı Ona Ulaşıp Rica edersen sana da yapabilir . İntroyu beğendiğin için Teşekkürler  :cool:

Ben Sony Vegas Pro 11 Kullanıyorum videoyu Render ass diyerek mp4 seçeniğini isaretlemen lazım Videolardada Var Nasıl yapılacagı  :cool:

cözdüm ::D mp4 olarak atıcakmışız ::Dywallah yardım ıcın yinede ::Dartık bandicamla mp4 olarak cekcem :D

:cool:  Bandicam Yerine Frapsı Öneririm Fraps Ayarlarını Bu konudan bakabilirsin

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Kaptan' Alıntı:
fakehsap44' Alıntı:

mauro11' Alıntı:

:cool:  Bandicam Yerine Frapsı Öneririm Fraps Ayarlarını Bu konudan bakabilirsin

Fraps ? o nun Ne Farkı Var ?

「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
mauro11' Alıntı:
Kaptan' Alıntı:

Fraps Direk Ekran Görüntüsü Alıyor Videoda Dediği gibi Ama Bandicam Ekrana Saniye Saniye Resim Cektiği İcin Tavsiye Etmiyorum Ekranının ortasında Bandicamin Sitesi Yazıyor  :cool:

浪人
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bileğine sağlık Şenol abi,videoda güzel olmuş :)

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Kaptan' Alıntı:
mauro11' Alıntı:

Fraps Direk Ekran Görüntüsü Alıyor Videoda Dediği gibi Ama Bandicam Ekrana Saniye Saniye Resim Cektiği İcin Tavsiye Etmiyorum Ekranının ortasında Bandicamin Sitesi Yazıyor  :cool:

Dostum Biz Onu Crackladık ::) Sorunsuz Calışıyor :D

「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
beratnaci21' Alıntı:
abi sen prosun :) çok güzel olmuş biara ws atalım :)

Teşşekür ederim Kardesım Bi ara Atarız Sorun değil  ;) :cool:

2436
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
EYW HARİKASIN AMA BEN O MAGİC BULLET LOOKS YAPİNCE EKRANDA X İŞERTİ CIKIYOR KOSKOCAMAN NASIL DÜZELTEBİLİRİM  :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...