- Yasaklandı
-
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Eline sağlık :gelisirabii:
Teşekkür ediyorumGüzel Olmuş Dostum eline sağlık
Eline sağlık
Teşekkürler.güzel :gelisirabii:
Hayır hazır değil bizzat kendim yaptım da zaten yıllardır yapıyorum bir şeyler neden hazır bir şeyi atma gereği duyayım ki ?Bana hazır gibi geldi. Sana kalmis birsey kendini kandırırsın. Mobilim belki ondan da olabilir. (iPhone 6)
SaolasınEmek var e.s başarılar.
Kimse inanmıyor bana üzlüyorumAtatürk candır <3 senin renklendirdiğine inanamıyorum orjinal gibi duruyor helal
Hemen koyayım bir dakikaOrijinalinide koysan daha iyi olur bence fikir açısından.Eline sağlık
Yıllardır yapıyor olabilirsin, bende yapıyorum. Yıllardır eleştiriyorum insanları, yol gösterdiğim kişiler oluyor. Yillarca süren tecrübeme dayanarak söyledim zaten. Bu siteye gelipte hazır projeler gonderen çok kişi oldu.Hayır hazır değil bizzat kendim yaptım da zaten yıllardır yapıyorum bir şeyler neden hazır bir şeyi atma gereği duyayım ki ?
Görüşüne tabii ki birşey demiyorum saolasınYıllardır yapıyor olabilirsin, bende yapıyorum. Yıllardır eleştiriyorum insanları, yol gösterdiğim kişiler oluyor. Yillarca süren tecrübeme dayanarak söyledim zaten. Bu siteye gelipte hazır projeler gonderen çok kişi oldu.
Hemen koyayım bir dakika
Görmemişim orayı hiç farketmedimEkli dosyayı görüntüle 10798Güzel olmuş fakat sanırım şurada bi hata olmuş gibi geldi eline sağlık
İmzaya bakarken gözüme takıldı ufak bir şey zaten önemi yok Eline sağlıkGörmemişim orayı hiç farketmedim
Cidden oraya nasıl dikkat ettin .d
Mesele inanmak degil, dediğim gibi insanların sana güvenmesi şart en azından inanmalari için.Kimse inanmıyor bana üzlüyorum
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?