Satıyorum İlk sahibinden steam hesabı (Fiyatı yok ne kadar edeceğini bilmiyorum)

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Steam hesabı kardeşime ait kullanmadığı için satılabilecek düşüncesi ile konu açmak istedim. CS GO VAC BANLI HESAP. VAC BAN DEĞER DÜŞÜRÜYOR TARZI ŞEYLER İLE GELMEYİN ALACAK ADAM CS GO YU BAŞKA HESAPTA OYNAYABİLİR
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyunlar açık bakabilirsiniz, ücretsiz oyun sayısı ücretliden tabi ki fazladır bilmiyorum. Ücretsiz oyun çok diye yorum yapmayın lütfen, ücretli olanlara bakıp değerlendirip almak isteyen olursa o şekilde bütçesini belirtebilir. İyi forumlar

Az insan çok huzur
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
valla kanka bu hesaba 100 lira verirlermi şüpheli haberin olsun

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum hesabının değeri bu kadar ediyor 1 2 bin lira verenlere alma !
Post automatically merged:

Dostum hesabının değeri bu kadar ediyor 1 2 bin lira verenlere alma !
Lowest price yazan şey oyunun ilk çıkan fiyatı ve en düşük fiyatı baz alınıyor todays price yazan yer ise insanlar eğer sahip olduğun oyunları alırsa ne kadar ödemeleri gerektiğini yazıyor lütfen fiyatı öldürenlere itibar etme

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-04-30-19-01-56-031_com.android.chrome.jpg
    143.3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hesapta gerçekten para edecek 5 ya da 6 tane oyun var onları da indirim zamanlarında toplam 200 300 e alırsın hesapta ban lekesi olduğundan bahsetmiyorum bile.
İnsanlar "csgo banlı bu hesabı almam" şeklinde değil, "bu hesapta ban lekesi var neden çok para vereyim ki" şeklinde düşünür. Bu yüzden yasaklı hesapların değerleri çok düşüktür.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lowest price zaten oyunlar indirimde olursa alabileceğin minimum fiyat

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam cs go banı var şöyle bi 30 oyuna göz gezdirdim kayda değer bir oyun göremedim herhalde alıp hiç oynamamışsın veya iyi bir oyun almamışsın yukarıda arkadaş hesabının değerini 1900 tl diye hesaplamış ama o siteler boş yapıyor hesabında eğer sağlam oyun yoksa o hesabı 300 400 satarsan karlısın