Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Bilmiyorum işte almak isteyen olursa şu kadar veririm der ona göre konuşuruz dostum1000 tl ye ver knk zorlama
mesaj kasmak ıcın konusma 1 bın lıra ney etmez kesınlıkle1000 tl ye ver knk zorlama
Lowest price yazan şey oyunun ilk çıkan fiyatı ve en düşük fiyatı baz alınıyor todays price yazan yer ise insanlar eğer sahip olduğun oyunları alırsa ne kadar ödemeleri gerektiğini yazıyor lütfen fiyatı öldürenlere itibar etmeDostum hesabının değeri bu kadar ediyor 1 2 bin lira verenlere alma !
Hesapta gerçekten para edecek 5 ya da 6 tane oyun var onları da indirim zamanlarında toplam 200 300 e alırsın hesapta ban lekesi olduğundan bahsetmiyorum bile.Dostum hesabının değeri bu kadar ediyor 1 2 bin lira verenlere alma !
Post automatically merged:
Lowest price yazan şey oyunun ilk çıkan fiyatı ve en düşük fiyatı baz alınıyor todays price yazan yer ise insanlar eğer sahip olduğun oyunları alırsa ne kadar ödemeleri gerektiğini yazıyor lütfen fiyatı öldürenlere itibar etme
İnsanlar "csgo banlı bu hesabı almam" şeklinde değil, "bu hesapta ban lekesi var neden çok para vereyim ki" şeklinde düşünür. Bu yüzden yasaklı hesapların değerleri çok düşüktür.Steam hesabı kardeşime ait kullanmadığı için satılabilecek düşüncesi ile konu açmak istedim. CS GO VAC BANLI HESAP. VAC BAN DEĞER DÜŞÜRÜYOR TARZI ŞEYLER İLE GELMEYİN ALACAK ADAM CS GO YU BAŞKA HESAPTA OYNAYABİLİR
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapOyunlar açık bakabilirsiniz, ücretsiz oyun sayısı ücretliden tabi ki fazladır bilmiyorum. Ücretsiz oyun çok diye yorum yapmayın lütfen, ücretli olanlara bakıp değerlendirip almak isteyen olursa o şekilde bütçesini belirtebilir. İyi forumlar
lowest price zaten oyunlar indirimde olursa alabileceğin minimum fiyatHesapta gerçekten para edecek 5 ya da 6 tane oyun var onları da indirim zamanlarında toplam 200 300 e alırsın hesapta ban lekesi olduğundan bahsetmiyorum bile.
İnsanlar "csgo banlı bu hesabı almam" şeklinde değil, "bu hesapta ban lekesi var neden çok para vereyim ki" şeklinde düşünür. Bu yüzden yasaklı hesapların değerleri çok düşüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?